Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | Trendyol Süper Lig 15. Hafta Maçı

Maç sonucu ne olur?

• Beşiktaş kazanır

Oy: 0 0.0%
  • Berabere biter

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Baskansız, hocasız, stopersiz takıma yenildiler.
Mourinho işte bu kadar çöp bir hoca. İsmail Kartal olsaydı tarihi skor çıkardı. Aziz Yıldırım sağolsun emekleri büyük 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
------

Size bir soru. Yıllık 20 milyon € para alıp bitik durumda olan ve stajyer bir hoca ile maça çıkıp rezil olan Portekizli kimdir?

BJK'nin şu defans hattına gol atamamak büyük skandal. İrfan gibi bir oyuncuyu 83'te maça sokuyor. Eyy gidi Mourinho eyy. Roma döneminden beri büyük maçlarda zortluyor. Biz bile az daha indirecektik. Zaten devri kapandığı için bizim lige düştü. Dua etsin ligde Anadolu takımları kötü durumda yoksa çoğu deplasmandan eli boş dönerdi.

Djiku bu maç üç kere atılmalıydı. Maçtan sonra utanmadan yapı falan denilecek mi acaba?

BJK hiç sağa sola vurmasın kendini. Seçime kadar Serdar Topraktepe ile devam etsin. Hocada belli ki bir kumaş var. İki ileri bir geri idare eder yeni yönetime devreder.
Bütün cümlelerine harfi harfine katılıyorum Roma dönemi hariç. Ben üstüne 5 sene daha katıyorum ve United döneminden itibaren diyorum.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Maaşlar ödenince oynamaya başladılar :A
birde irlandalı teknik direktör deniyelim portekizli tutmuyor derbilerde
Shamrock roversın 9 yıllık hasretini bitiren stephen bradley adam Ligi ciddiye alır Damien duff bile ciddiye alır ligi 18 yıl sonra şampiyon yapan teknik direktör Shealbourne takımını @BerzzAnn @Yakamoz-Asi @12.Adam

Bundan sonra BJK konularını @emreemreu açsın :A @Bully
------

Teṣekkürler :A

Beklemiyordum ama olmuṣ :A
:A :A

IMG_1728.jpeg

IMG_1726.jpeg

X te gördüğüm şey. Fener yenince Trabzonlular sinirleniyor. Fener yeniliyor en çok Trabzonlular seviniyor. GS bjk onların yaninda çok geri kalıyor :)

@mesmeso yine mantıklı açıklamalar yapıyor bu yüzden tebrik ediyorum. Emoji kırmızı olmasının sebebi kişisel değil kimse yanlış anlamasin :)

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and mesmeso
X te gördüğüm şey. Fener yenince Trabzonlular sinirleniyor. Fener yeniliyor en çok Trabzonlular seviniyor. GS bjk onların yaninda çok geri kalıyor :)

@mesmeso yine mantıklı açıklamalar yapıyor bu yüzden tebrik ediyorum. Emoji kırmızı olmasının sebebi kişisel değil kimse yanlış anlamasin :)
Bence shamrock rovers yöntemi ile gidelim