Beşiktaş’ta “Avcı İstifa!” Sesleri

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Beşiktaş’ta Kaos!

Ziraat Türkiye Kupası'nda BB Erzurumspor'a 3-2 mağlup olarak son 16 turunda kupaya veda eden Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalar yaptı. Üzgün olduklarını dile getiren Avcı, taraftarın istifa seslerine de yanıt verdi ve "Aklıselim insanlarız. Bir değerlendirme yapılır" ifadelerini kullandı

images


Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş, konuğu Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a deplasmanda olduğu gibi Vodafone Park’ta da 3-2 mağlup olurken maçın ardından Teknik Direktör Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu. Tribünde maçı takip eden az sayıda taraftar, yoğun bir şekilde Avcı’ya istifa çağrısında bulunurken Avcı ise oyunla ilgili olarak “Maçın çok değerlendirmesi yok. Taraftar nasıl üzgünse, biz de öyle üzgünüz. İçeride 2-1 öne geçip 4 dakikada 2 gol yiyorsan düşünmek lazım” dedi.

images


Deneyimli teknik adam yayıncı kuruluşun muhabirinin “İstifa etmeyi düşünüyor musunuz” sorusuna ise “Taraftar oyun bekler, skor, aksiyon bekler… Tepkiler gayet normal. Bu sezon hem olumluyu hem olumsuzu yaşadım. Taraftar haklıdır. Genel bir değerlendirme üzerine konuşuruz” yanıtını verdi. Avcı basın toplantısında “Bugün maç bitti, tesise geçeceğim. Belki yönetim toplantı yapmak isteyecek, belki biz isteyeceğiz. Bakacağız. Şu anda ne söylesem gerçekçi olmayacak ama şu anda iyi gitmeyen, üzüntü verici bir durum var. Değerlendirmesi olacak” diye belirti.

EO9a66VXkAAPIX2


Abdullah Avcı’nın istifası yahut görevine son verilmesi durumunda Beşiktaş’ın başına Sergen Yalçın’ın geçmesi bekleniyor.

Kaynakça: Haberturk.com
 

Felon

Favori Üye
Katılım
22 Haziran 2012
Mesajlar
10,126
Reaksiyon puanı
3,122
Puanı
560
Başakşehirdeyken de sevmiyordum şimdide Türk güdüsü zayıf birisi teknik adamda değil bence 2.lig ekiplerine dönmesi lazım kendini tekrardan kanıtlaması gerek
 

DarkLegenD

Favori Üye
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
24,925
Reaksiyon puanı
19,277
Puanı
1,060
Yaş
25
Konum
Afganistan
Web Sitesi
www.cizikdvdkasetleri.com
Sadece AA değil, malzemeci de dahil -Atiba ve 1-2 isim hariç- tüm kulüp çalışanlarının istifa etmesini istiyor taraftar. Abdullah Avcı kendini kanıtlamış biridir. Taraftarsız kıçıkırık Anadolu takımını 4 yıl boyunca şampiyonluğa oynattı. ANÇ'nin men cezası alabiliriz tarzı açıklamaları ile çöktü takım. Öncesinde de kötü oynuyordu ama en azından kazanıyordu.

Sergen Yalçın komik bir isim.
 
Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Gerekli24