Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü uzun arayışlar sonucunda belli oldu.

Siyah beyazlı yönetim, Şenol Güneş ile büyük ölçüde anlaştı.

Fikret Orman Şenol Güneş isminde karar kıldı.

Güneş, Çebi ile yaptığı toplantı sonrası gelecek sezon yardımcı antrenör olması planlanan Tamer Tuna ile de görüştü. İki isim, takımın son durumu ve yeni sezon planlaması hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Şenol Güneş ayrıca Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde bordo mavili ekipte görev yapan, son iki yılda da Beşiktaş'ta Slaven Bilic'in tercümanlığını yürüten Halil Yazıcıoğlu ile görüştü.

Şenol Güneş ile ilgili resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Son düzenleme:
Çok iyi bir seçim oldu, şimdiden hayırlı olsun bu takımı çok iyi yapacak, gençler çok iyi geliştirecek, Oğuzhan, Gökhan, Kerim, Cenk, Milosevic, Franco, Atınç, Tolgay vb.

Of of teknik direktöre bak İmparator Fatih Terimden sonra tartışmasız Türkiyenin su an ki en iyi teknik direktörü. Hayırlı olsun

---Tapatalk---

Ben pek sevinmedim. Hayırlısı olsun.

Kesinlikle Turkiyenin 2 ci en buyuk teknik direktoru .Bir GS'li olarak kendisine basarilar dliyorum

Şenol Güneş ile profesyonel futbol takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda 2+1 yıllık anlaşmaya varılmıştır.

-2015-2016 sezonunda 1.500.000 avro
-2016-2017 sezonunda 1.500.000 avro ödenecektir.
Şirketimiz 01.06.2017 tarihine kadar yazılı bildirimde bulunmak kaydı ile sözleşmeyi bir sezon daha uzatma hakkına sahiptir. Bu durumda Şenol Güneş'e 2017-2018 sezonu için 1.500.000 avro ücret ödenecektir.
Anlaşma gereği, Şirketimiz sözleşmeyi 1.sezon sonunda 500.000 avro tazminat ödemek suretiyle fesih hakkına sahiptir.

@sürgünüm @ABAY_06 @Yakamoz-Asi

en iyi yerli hoca çalıştırdığı takımlarda hep yıldız yaratmıştır beşiktaşta mustafa pektemek i bile parlatacağına inanıyorum

adam biliyorda konuşuyor ben şenol hocanın takımında formsuz ve ruhsuz bir futbolcu bilmiyorum formdan düşerse anında bileti kesiyor