Beş Kardeş Dizisine Yeni Oyuncular!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak olan ve sezonun iddialı dizilerinden olması beklenen Beş Kardeş dizisinin kadrosuna dört yeni oyuncu dahil oldu.

Dizinin kadrosuna daha önce Yalan Dünya dizisinde rol alan Nihal Yalçın, Kara Para Aşk'ya oynayan Serkan Kuru, Yılan Hikayesi dizisiyle tanınan Gizem Erdem ve Serdar Orçin katıldı.

Şimdiden sosyal medyada büyük ilgi görmeye başlayan ve ekranlarda kahkaha tufanı estirmesi beklenen dizi böylelikle bu oyuncularla kadrosunu daha da güçlendirmiş oldu.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın yaptığı Beş Kardeş dizisinin yönetmen koltuğunda Onur Ünlü oturuyor ve başrollerinde Serkan Keskin, Osman Sonant ve Tansu Biçer gibi isimler yer alıyor.

ac%C4%B1layy.jpg

Son düzenleme:
Ay yapım[emoji120] Kanal D
İddalı bir yapım ,ilgi çekecektir .[emoji1]

Kanal D'deyse işi zor. Ben bir ihtimal kanalı değişir atv veya Star olur diyordum ama zor olanı tercih etmişler...

Keşke Kanal D olmasaydı. Star daha iyiydi... :(
Hepsi de başarılı oyuncular, ama Nihal'e biraz daha sevindim... : )

Keşke Kanal D olmasaydı. Star daha iyiydi... :(
Hepsi de başarılı oyuncular, ama Nihal'e biraz daha sevindim... : )
Kanalda kesinmiş. :)

Yalan Dünya'nın da günü belli değil nereye koyacaklar bu dizileri. :)

Birini Ulan İstanbul'la birlikte Pazartesi yayınlayabilirler. :)

Serdar Orçin'i en son Behzat Ç de izlemiştim
Çok başarılıydı.
Güzel bi dizi olur umarım.

Diziyi büyük heyecanla bekliyorum. Osman Sonant 22 Eylül'de Ay Yapım binasının önünde bu fotoğrafı atmış. :Z Twitter'daki bilgilere göre senaryolar oyunculara dağıtılmış çekimlere de başlanacakmış. :Z

ByJs3t8IUAMMnTW.jpg

Son düzenleme:
nihal yalçın süpermiş :) serkan kuru ise tam tersi birinin getirdğini dğeri götürüyor

Ay Yapım varsa işin için kaliteli bir iş ortaya çıkacaktır bakalır ilk bölümlerine