BBC One'dan Yeni Dizi "Taboo"

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
locke-movie-tom-hardy.jpg

Geçtiğimiz günlerde BBC One yeni dizisini duyurdu. "Taboo"

Aktör Tom Hardy ve babası Chips Hardy tarafından oluşturulan orjinal hikayede, Tom Hardy başrolünü üstlenirken yapımcılığını da üstleniyor. Ayrıca dizinin senaristi yine tanıdık bir isim Steven Knight.

Steven Knight ile Tom Hardy geçtiğimiz yıllarda Locke (2013)
İngiliz bir filminde bir araya gelmişlerdi.

Dizinin hikayesinde geçecek olursa şöyle;
Babasının ölümünden sonra yasadışı kazanılmiş 14 elmasla ile Afrika'ya dönen bir maceracı olan "James Keziah Delaney,” Doğu Hindistan'daki aile şirketinin satişini reddederek, kendi ticaret ve nakliye şirketini kurmaya karar verir ve kendini çok tehlikeli bir oyunun içinde bulur.

Dizi BBC One tarafından en geç 2015 ortasında yayınlacağini duyururken, ABD menşeili kablolu kanal FX diziye talip oldu ve 2016 yılında ekranlarda boy göstereceğini duyurdu.Dizinin ilk sezonu ise 8 bölümden oluşacak.

Son düzenleme:
Şükran Ovalı instagram'dan Tom Hardy'e yürümüştü ordan tanıyorum, yakışıklı bir aktör. Peaky Blinders dizisinde oynamıyor mu? (b)

Ben de ilkkez Warrior filminde izlemiştim. Muhteşem bir filmdi:) İzlemediysen bi ara izlemeni tavsiye ederim :X
bbc deyse kalitelidir , ama çok yorucudur :) diyaloğlar fazladır yine, bu tarz filmler güzel oluyor ama her gün tek dizi izlemek şartıyla yani bbc den bir dizi izleyeceksen o diziye ait bir bölüm için bir gün ayırmak şart insanı yorgan döşek yatırır o derece yıpratıcı :)

bbc deyse kalitelidir , ama çok yorucudur :) diyaloğlar fazladır yine, bu tarz filmler güzel oluyor ama her gün tek dizi izlemek şartıyla yani bbc den bir dizi izleyeceksen o diziye ait bir bölüm için bir gün ayırmak şart insanı yorgan döşek yatırır o derece yıpratıcı :)
Aynen, o gün başka bişey izleyemezsin :X

Aynen, o gün başka bişey izleyemezsin :X
forumdash state of affairs in yorum sayfası varmı ?
sanırım sende izleyen şansızlardansın devam edip etmeyeceğini bilemiyorumda ben terkettim :)
bir 15 dakika izledim başroldeki sarışın at kızı beğendim konu olarak ise berbat 15. dakikada kapadım neyse bunu yorum sayfasında değilde burda söylesemde olur :)
bir daha izlemeyide düşünmüyorum CİA li ortadoğulu fanfinifonlu bir dizi bunu @sürgünüm e de önerip aradan çekiliyorum ben yokum :)

forumdash state of affairs in yorum sayfası varmı ?
sanırım sende izleyen şansızlardansın devam edip etmeyeceğini bilemiyorumda ben terkettim :)
bir 15 dakika izledim başroldeki sarışın at kızı beğendim konu olarak ise berbat 15. dakikada kapadım neyse bunu yorum sayfasında değilde burda söylesemde olur :)
bir daha izlemeyide düşünmüyorum CİA li ortadoğulu fanfinifonlu bir dizi bunu @sürgünüm e de önerip aradan çekiliyorum ben yokum :)
Yok eleştirmenlerden ve IMDB'den kötü not alınca @OzaN'a açtırmadım :) İlk fragman haberleri çıktıgında çok sevinmiştim izlemeden beni de hayal kırıklıgına ugrattı:( bu gece izlicem sırf o sarişin için :X

Yok eleştirmenlerden ve IMDB'den kötü not alınca @OzaN'a açtırmadım :) İlk fragman haberleri çıktıgında çok sevinmiştim izlemeden beni de hayal kırıklıgına ugrattı:( bu gece izlicem sırf o sarişin için :X
sarışın muhteşem, benimde içim gitti terkederken gözyaşlarına boğuldum sırf sarışın yüzünden:) hele bir psikoloğun önünde uzanışı var insanın onun üstünde geçmişe uzanası geliyor :) ama konu sarmadı yine çok bilmiş abd ajanları ve ortadoğulu kötü adamlar bunlarda olayları çözüyor :)

imdb puanı 5.7 imiş kıza haksızlık yapmışlar sırf sarışın 7 puan eder yarım paunda konu olsa 7.5 puanlık dizi en azından :)

Son düzenleme:
Bence gayet iyi bir oyuncu Tom Hardy, dizisi de iyi olur umarım... :)
Şükran Ovalı instagram'dan Tom Hardy'e yürümüştü ordan tanıyorum, yakışıklı bir aktör. Peaky Blinders dizisinde oynamıyor mu? (b)
Şükran, Türk erkeklerini bırakıp Tom'a mı yürümeye başladı şimdi? :F

Bu arada Amerika'da işler daha farklı. İnsanlar 2-3 dizide aynı anda oynayabiliyorlar...