E bir zahmet en iyisi olsun, SFU'da yan roldü, burada başrol ve potansiyeli yüksek bir oyuncuydu zaten.Ama bu dizide best best olmuşBi ara avatar da yapmiştim
E bir zahmet en iyisi olsun, SFU'da yan roldü, burada başrol ve potansiyeli yüksek bir oyuncuydu zaten.Ama bu dizide best best olmuşBi ara avatar da yapmiştim
Apple'a yeni dizi çekmiş şimdi baktim daE bir zahmet en iyisi olsun, SFU'da yan roldü, burada başrol ve potansiyeli yüksek bir oyuncuydu zaten.
Apple iyidir, kendi çapında bir şeyler deniyor, iyi de yapıyor. See, The Morning Show, Ted Lasso ve daha birçok yapıma imza attılar.Apple'a yeni dizi çekmiş şimdi baktim daAma izleyemem daha apple platformuna ait hiçbir dizi izleyemedimElimdekiler çıkarsa seni çağircam bu adamın dizisini izlemek için
See haricinde ilgimi çeken yok ama kariştircam bir ara sıra gelirseApple iyidir, kendi çapında bir şeyler deniyor, iyi de yapıyor. See, The Morning Show, Ted Lasso ve daha birçok yapıma imza attılar.İzleme listem geniş ama bir bakmışsın, ilerleyen aylarda izlemişimdir, bilemem.
See'nin ilk sezonunu izlemiştim ama aşırı şekilde ağır ilerliyor. Bu yüzden ikinci sezonu başlamaya çekindim ama sanırım ikinci sezonu daha iyi gibi, özellikle sezon finali. Nasıl bir sezon geçtiğiyle ilgili puanlamalara bakıyorum arada tabii her ne kadar sana saçma gelse de.See haricinde ilgimi çeken yok ama kariştircam bir ara sıra gelirse
Yok izlemedim. Ben onu izleyeceğim dedim mi ya hiç hatırlamıyorumEn son seni bıraktiğimda Zendana'nın dizisini izlicektin izledin miLeftovers kadar ağir olmasa da o da böyle buhranlı bir dizi
@Forumdash'a neredeyse bir ay sonra cevap veriyor. @Forumdash yazdığı yorumunu bile unutmuştur artık.Yok izlemedim. Ben onu izleyeceğim dedim mi ya hiç hatırlamıyorum
Ben de unutmuştum ama bildirimi görünce hatırladım. @Forumdash da hatırlar görünce@Forumdash'a neredeyse bir ay sonra cevap veriyor. @Forumdash yazdığı yorumunu bile unutmuştur artık.
İnan bu soruyu sordugumu unutmuştumBen de unutmuştum ama bildirimi görünce hatırladım. @Forumdash da hatırlar görünce
Dedin tabi hatta sözleşecektik de yazın burda değilim iptal ettikYok izlemedim. Ben onu izleyeceğim dedim mi ya hiç hatırlamıyorum
Hiç hatırlamıyorum yaİnan bu soruyu sordugumu unutmuştumMonttan cıkan para gibi@Araf
Dedin tabi hatta sözleşecektik de yazın burda değilim iptal ettik
Tabi ki izledimHiç hatırlamıyorum yaBen izlemedim de sen de izlemedin herhalde o zaman
Bakarız ya izlerim belkiTabi ki izledimKöhnesin mi dizi durdugu yerde2.sezona yetiş bari 2022'deymiş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?