Bayramın ilk günü olan Perşembe akşamında TV'de:
ATV, Kurtlar Vadisi Pusu'nun eski bölümlerinden oluşan kolaj bölümünü, ardından ise Karadayı'nın 3. bölümünü yayınlayacak.
20.00 : Kurtlar Vadisi Pusu (kolaj)
22.20 : Karadayı (tekrar)
Kanal D ise bayramın ilk gününde Ben Bilmem Eşim Bilir'i yayınlayacak.
20.00 : Ben Bilmem Eşim Bilir
Star TV ise TV'de İlk Kez, yabancı sinema filmi olan Patlak Sokaklar filmini yayınlayacak, ardından ise Limassol - Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasını canlı olarak yayınlayacak.
20.00 : Patlak Sokaklar (TV İlk Kez - Yabancı Sinema)
22.00 : Limassol - Fenerbahçe (Avrupa Ligi Maçı - Canlı)
Show TV ise eski komedi dizisi Türk Malı'nın tekrarını yayınlayacak. Ardından ise Siyaset Meydanı'nı yayınlayacak.
20.00 : Türk Malı (Tekrar)
22.30 : Siyaset Meydanı
FOX TV ise bayrama özel yayın yapmayan kanallardan. FOX TV bayramı Canlı Para ile açacak.
20.45 - 00.45 : Canlı Para
Samanyolu TV ise bayramı, her bayramda olduğu gibi Kemal Sunal ise dolduracak. Samanyolu TV bayramda Kemal Sunal'ın unutulmaz filmi Korkusuz Korkak'ı yayınlayacak.
20.30 : Korkusuz Korkak
22.10 : Yabancı Sinema
ATV, Kurtlar Vadisi Pusu'nun eski bölümlerinden oluşan kolaj bölümünü, ardından ise Karadayı'nın 3. bölümünü yayınlayacak.
20.00 : Kurtlar Vadisi Pusu (kolaj)
22.20 : Karadayı (tekrar)
Kanal D ise bayramın ilk gününde Ben Bilmem Eşim Bilir'i yayınlayacak.
20.00 : Ben Bilmem Eşim Bilir
Star TV ise TV'de İlk Kez, yabancı sinema filmi olan Patlak Sokaklar filmini yayınlayacak, ardından ise Limassol - Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasını canlı olarak yayınlayacak.
20.00 : Patlak Sokaklar (TV İlk Kez - Yabancı Sinema)
22.00 : Limassol - Fenerbahçe (Avrupa Ligi Maçı - Canlı)
Show TV ise eski komedi dizisi Türk Malı'nın tekrarını yayınlayacak. Ardından ise Siyaset Meydanı'nı yayınlayacak.
20.00 : Türk Malı (Tekrar)
22.30 : Siyaset Meydanı
FOX TV ise bayrama özel yayın yapmayan kanallardan. FOX TV bayramı Canlı Para ile açacak.
20.45 - 00.45 : Canlı Para
Samanyolu TV ise bayramı, her bayramda olduğu gibi Kemal Sunal ise dolduracak. Samanyolu TV bayramda Kemal Sunal'ın unutulmaz filmi Korkusuz Korkak'ı yayınlayacak.
20.30 : Korkusuz Korkak
22.10 : Yabancı Sinema
Son düzenleme: