Kiz Baykal bile döndü bir senin @destere dönemedi demek çocuğu ölmekten beter ettin fandezilerinle
Kiz Baykal bile döndü bir senin @destere dönemedi demek çocuğu ölmekten beter ettin fandezilerinle
Maşallah her tarafı gizemli adamlarla doldurdular. Yüzüklü adam, Baykal... Bakalım sırada kim varBu Baykal da onun ismini kullanan birisidir, ben yüz nakli falan olduğunu sanmıyorum. Aslında Nazım'ın öldüğünü bu kadar net bir şekilde görmeseydik o olabilirdi ama adam kafasının ortasına kurşun yedi sonuçta o olmasın bir zahmet
Yüz değiştirme olayları Ezel ile tarih olduArtık kimse o senaryoya woww demezOyuncu değişikliği olsun daha iyi
Bunlar Musa bey gibi oyuncu getiricek sanıyoruz ama ya Burak bey döner ya da dizideki eziklerden birini yaparlar öyle kudredli bir yeni oyuncu daha geleceğini sanmıyorum ama inş yanıltır abiciğim beni ama o pinti ben biliyorum hortlaklar dizisi yaptı diziyiOnu da sen ayarlayacaksın artık, kimi transfer ettin yeni Baykal olarak?
@Harunnn60 Hazır olda bekliyor @destere döneceği günü zaten oscar gecesinde burda olacaktı yanı gelmesi yaklaştı bu sefer hortlamasıKiz Baykal bile döndü bir senin @destere dönemedi demek çocuğu ölmekten beter ettin fandezilerinle@Harunnn60 @serhatt @MasacRE @Forumdash
Sen aksiyon dozunu alıyormusun haftalık?
Sen aksiyon dozunu alıyormusun haftalık?Sanane oyunculuktan. Oyunculuğa önem versen ben sana Haluk Bilgineri getiririm@Sherlock
Birine cansızı birine beyefendiyi bekliyoruz bakalım hangisi bizi şaşırtacak ?A@xemrexxx
Çarpişmayı bitirecem. Randıman alamıyorum o dizidenHaluk Bilginer’i Çukur’da harcamayın, Çarpışma’ya alalım biz onu mümkünse.
Musa uzunlar olabilir. 8.gündeki sözleşmesi bitmediyse bizleBeyefendi için Musa Uzunlar güzel gider, Cansız için de Barış Falay. Kadir’in babası da Haluk Bilginer olsun.@Forumdash bütçeyi harcamaya hazır mısın?
Çarpişmayı bitirecem. Randıman alamıyorum o diziden
Musa uzunlar olabilir. 8.gündeki sözleşmesi bitmediyse bizleYarın bi bakayım sözleşmeye
Bu pintilikle Beyefendiyi @xemrexxx Cansızıda kütük @MasacRE yapar olayı beleşe getirir @ForumdashBeyefendi için Musa Uzunlar güzel gider, Cansız için de Barış Falay. Kadir’in babası da Haluk Bilginer olsun.@Forumdash bütçeyi harcamaya hazır mısın?
@xemrexxx zaten oynuyor sen demedin mi az önce?A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?