Baykal, Geri mi Döndü? | Çukur 2. Sezon 20. Bölüm

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ, Öner Erkan, Necip Memili, Berkay Ateş ve Erkan Avcı'nın paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un dün akşam yayınlanan bölümünde Çeto, Baykal ile görüşmeye gidiyor.

Çukur, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20:00'da Show TV'de!​

Karakter Baykal bey olabilir o mekanda yıkılmıstı Baykal beyin mekanı
Ama oyuncu aynı mı yoksa farklı birisimi yüz nakli olabilir orası merak uyandırıcı

Yalnız dizide herkes hortluyor aynı oyuncuda gelebilir sene basında Çukurdaysan mesajı beğen mesajını beğenmişti ama farklı oyuncuda çıkabilir bakacaz
@MEnes @sokak sanati @serhatt @ömer karataş @Forumdash @MasacRE @xemrexxx

Akşının anası da hortlarsa şaşmam

Reactions: Çiğdem

Yine Burak Sergen’in oynayacağını sanmıyorum o karakteri, mutlaka başka bir oyuncudur. Yüz nakli tarzı bir şey uydururlar bence.

Yine Burak Sergen’in oynayacağını sanmıyorum o karakteri, mutlaka başka bir oyuncudur. Yüz nakli tarzı bir şey uydururlar bence.
Veyseli oynayan oyuncudan sonra gereksiz yere ekmekçi adamda hortladı
Bunlara belli olmaz

Yüzü kesilmiştir diyecem ama Emrah amil baykalın yüzünü morgta görmüştü çizik bile yoktu

Reactions: Sherlock
Veyseli oynayan oyuncudan sonra gereksiz yere ekmekçi adamda hortladı
Bunlara belli olmaz ?A

Yüzü kesilmiştir diyecem ama Emrah amil baykalın yüzünü morgta görmüştü çizik bile yoktu

Onlar ölmemişti, geri dönmelerinde herhangi bir sakınca yok. Ancak Baykal’ın öldüğünü gördük, umarım mantıklı bir açıklama ile geri döner diziye.
Burak Sergen, Halka’da oynuyor. O yüzden döneceğini düşünmüyorum, önemli bir rolü var orada bildiğim kadarıyla.

Kendine “Baykal” dedirten ve bildiğimiz Baykal’ın yerine çöken biri de olabilir. Göreceğiz artık.

Farklı biride olabilir senarist düzgün yazar inş youtubedeki ergenler meliha falan diyor metin saçmalından sonra yine öyle bir saçmalık olursa

Reactions: Sherlock
Farklı biride olabilir senarist düzgün yazar inş youtubedeki ergenler meliha falan diyor metin saçmalından sonra yine öyle bir saçmalık olursa ?A

O kadar da değil ya.
Senarist sürekli merak uyandırıcı senaryolar yazabiliyor ancak sonrasını beceremiyor.
Koysunlar Barış Falay’ı Baykal rolüne, yüz nakli olarak böyle oldu desinler. Benim için yeterli.

Maşallah her tarafı gizemli adamlarla doldurdular. Yüzüklü adam, Baykal... Bakalım sırada kim var
Bu Baykal da onun ismini kullanan birisidir, ben yüz nakli falan olduğunu sanmıyorum. Aslında Nazım'ın öldüğünü bu kadar net bir şekilde görmeseydik o olabilirdi ama adam kafasının ortasına kurşun yedi sonuçta o olmasın bir zahmet

Yüz değiştirme olayları Ezel ile tarih oldu
Artık kimse o senaryoya woww demez
Oyuncu değişikliği olsun daha iyi