Bayanların Küfür Etmesi Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Günümüzde sıkça rastladığımız bir durum bu ; bayanların küfür etmesi. Siz peki bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bence bir bayana küfür yakışmadığı gibi bir erkeğe de küfür yakışmıyor.Yorumlarınızı bekliyorum.

Acayip tiksiniyorum,kendim bile kufur etmezken bir bayanın etmesi hiç yakışık değil :(

Erkeklere de yakışmıyor. Küfür edince sınıf atladığını sanan insanlar var, büyüdüğünü düşünen ergenler, güldürmek için küfür edenler var.
Bu yüzden küfür hayatımızın bir gerçeği ama az ve zamanında olmalı. :)

- - - Ekleme - - -

Erkeklere de yakışmıyor. Küfür edince sınıf atladığını sanan insanlar var, büyüdüğünü düşünen ergenler, güldürmek için küfür edenler var.

- - - Ekleme - - -

Küfür edince kişileri güldüren kişiler ne yazık ki günümüz toplumundaki komedyenleri örnek alıyorlar sanırım.Örnek Recep İvedik.

Hem baylara hem bayanlara hiç ve hiç yakışmayan bir şey. Küfüre karşıyız her daim.

Kadınların ağzına yakışmıyor. :D
Yakışmama nedenini anlamışsınızdır. :D

Ama erkeklere de yakışmıyor ama hayatımızın kötü bir parçası olmuş maalesef. :D

Bel altı ve küfür aynı şeyler olmayabilir ama mantık olarak aynı kapıya çıkıyor.Kemal Sunal ve Nejat Uygur komedyendir.Konu dağıldı ama böyle. :)

Onlar komedyen değil demiyorum zaten. Mantık olarak ikisi de iğrenç olabilir fakat ;bel altında bir espri oluyor en azından. :)

küfür kimseye yakışmaz ama yeri geldi mi bayanlar da etmeli küfür mesela abazan abazan bakan tiplere dönüp iki laf ederleserse rahatsız olmam :)

- - - Ekleme - - -

Kadınların ağzına yakışmıyor. :D
Yakışmama nedenini anlamışsınızdır. :D

Ama erkeklere de yakışmıyor ama hayatımızın kötü bir parçası olmuş maalesef. :D
erkeklere neden yakışmadığını açıklamayınca iki cins içni de aynısını düşündüğün anlamı çıkabilir :gitar:

Onlar komedyen değil demiyorum zaten. Mantık olarak ikisi de iğrenç olabilir fakat ;bel altında bir espri oluyor en azından. :)
Önemli olan kıvrak zekayı kullanıp güldürebilmektir.Bel altı espriyi herkes yapar.Güldürürken düşündüreceksin ve öğreteceksin. :)