Günümüzde sıkça rastladığımız bir durum bu ; bayanların küfür etmesi. Siz peki bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bence bir bayana küfür yakışmadığı gibi bir erkeğe de küfür yakışmıyor.Yorumlarınızı bekliyorum.
Aynen katılıyorum.Küfür bende kullanmam ama bayanların ağzında bu küfürleri işitince utanç duyuyorum.Acayip tiksiniyorum,kendim bile kufur etmezken bir bayanın etmesi hiç yakışık değil
Aynen katılıyorum.Küfür bende kullanmam ama bayanların ağzında bu küfürleri işitince utanç duyuyorum.
Küfür edince kişileri güldüren kişiler ne yazık ki günümüz toplumundaki komedyenleri örnek alıyorlar sanırım.Örnek Recep İvedik.Erkeklere de yakışmıyor. Küfür edince sınıf atladığını sanan insanlar var, büyüdüğünü düşünen ergenler, güldürmek için küfür edenler var.
Bu yüzden küfür hayatımızın bir gerçeği ama az ve zamanında olmalı.
- - - Ekleme - - -
Erkeklere de yakışmıyor. Küfür edince sınıf atladığını sanan insanlar var, büyüdüğünü düşünen ergenler, güldürmek için küfür edenler var.
Bu yüzden küfür hayatımızın bir gerçeği ama az ve zamanında olmalı.
Küfür edince kişileri güldüren kişiler ne yazık ki günümüz toplumundaki komedyenleri örnek alıyorlar sanırım.Örnek Recep İvedik.
Cem Yılmaz da öyle.Bel altı esprilere yöneliyor.Şahsen bir türlü sevemedim ve gülemedim bu adama ben.Aynen. Cem Yılmaz da Şahan Gökbakar kadar olmasa da arada küfürle güldürüyor.
Cem Yılmaz da öyle.Bel altı esprilere yöneliyor.Şahsen bir türlü sevemedim ve gülemedim bu adama ben.
Bel altı ve küfür aynı şeyler olmayabilir ama mantık olarak aynı kapıya çıkıyor.Kemal Sunal ve Nejat Uygur komedyendir.Konu dağıldı ama böyle.Bel altı ve küfür ayrı şeyler bence.
Olabilir, herkes beğenecek diye bir şey yoktur.
Bel altı ve küfür aynı şeyler olmayabilir ama mantık olarak aynı kapıya çıkıyor.Kemal Sunal ve Nejat Uygur komedyendir.Konu dağıldı ama böyle.
erkeklere neden yakışmadığını açıklamayınca iki cins içni de aynısını düşündüğün anlamı çıkabilir :gitar:Kadınların ağzına yakışmıyor.
Yakışmama nedenini anlamışsınızdır.
Ama erkeklere de yakışmıyor ama hayatımızın kötü bir parçası olmuş maalesef.
Önemli olan kıvrak zekayı kullanıp güldürebilmektir.Bel altı espriyi herkes yapar.Güldürürken düşündüreceksin ve öğreteceksin.Onlar komedyen değil demiyorum zaten. Mantık olarak ikisi de iğrenç olabilir fakat ;bel altında bir espri oluyor en azından.
Önemli olan kıvrak zekayı kullanıp güldürebilmektir.Bel altı espriyi herkes yapar.Güldürürken düşündüreceksin ve öğreteceksin.