Bay J'den Kerem Bürsin'e Şok Çıkış!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,518
Puanı
1,061

Dün akşam Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından 19. kez dağıtılan Yılın Yıldızları ödül töreninde şok anlar!

'Sen Çal Kapımı' dizisindeki performansıyla 'Yılın En Beğenilen Erkek Oyuncusu' ödülünü alan Kerem Bürsin'in sahneden inmesinin ardından gecenin sunuculuğunu üstlenen Bay J'nin "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" demesi herkesi şaşırttı.

Genç oyuncunun bu lafın ardından sessizce salondan ayrılması dikkat çekerken Bay J ise tepkilerin ardından Instagram'dan şu açıklamayı yaptı:

İşte o anlar:
https://twitter.com/x/status/1370119832021184520

Bomboş konuşmuş ama bu Kerem'e yapılan çıkış değildi. Onun konuşmasından sonra yaptığı 'sözde' espriydi.
@Aserat Kerem'in zaten 120 bin aldığına inanmıyorum. Lafı ona söylemedi direkt. Sanatçılar dedi, Kerem demedi.

Reactions: 12.Adam and Aserat
Ama direkt onun konuşmasından sonra yaptıysa genel konuşup ona da dokundurmuş oluyor yoksa niye salonu terk etsin ki.

Aslında bu tarz şakaların bin beteri yurt dışındaki törenlerde yapılıyor ve herkes kahkahalarla gülüyor ama üniversite töreni böyle şeyler için uygun değil düz sun geç işte.

Reactions: Özgür
Sanatçılar diyor videoda, tabi onun konuşmasından sonra böyle söyledi. Kısaca saçmalamış.
Bence Kerem terk etmedi ya ödülünü alıp gitti direkt saygısını bozmadan.

Uraz Kaygılaroğlu'na da iki sayfa yazı mı getirdin dedi halbuki çok güzel bir konuşma yaptı.

Ya bir de Kerem tüm dünya zorlandı diyor yani oyunculukla ilgili bir şey dememişken sırf laf olsun diye konuşmuş.
Aynen öyle yurt dışındaki ödül törenlerinde neler neler söyleniyor ama Bay J ile Ricky Gervais bir mi kendini onlar gibi mi gördü acaba.

Demek istediğim şu, çoğul konuşuyor burada.

https://twitter.com/x/status/1370137513797488649

Adamdan sonra demesi adama dokunur tabi normal aşırı derece abartılmasını da çok saçma buluyorum.

Uzun bir zaman sonra @kerem'e takılıyorum.
Ben onun yerinde olsam sahneye çıkar "Hayır 120 değil 240 bin alıyordum" diye dalga geçerdim. ŞAKA yapmış adam alt tarafı, geceyi terk etmek asıl bu sözlerden daha büyük saygısızlık.

Reactions: kerem