Bavyera Ekibinde "Xabi Alonso" Dönemi Sona Eriyor | Bayer 04

TenTen

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,126
Puanı
610
1000010204.jpg

Alman ekibi, Bayer 04 Leverkusen takımında Xabi Alonso dönemi sona eriyor. 2.5 yıldır Alman ekibinin başında bulunan başarılı teknik adamın sezon sonunda ayrılacağı Bayer Leverkusen yönetimi tarafından resmen açıklandı. Xabi Alonso, kalan maçların ardından takımla vedalaşacak.

Fabrizio Romano'nun bir diğer haberinde ise Xabi Alonso'nun yeni sezon ile birlikte Eflatun/Beyazlı ekip Real Madrid'in başına geçeceği yönünde. Sene sonunda Carlo Ancelotti ile yollarını ayıracak olan Real Madrid, takımın başına Xabi Alonso'yu getirmek istiyor.

Yeni Bilgi:
Fabrizio Romano haberine göre, Real Madrid Xabi Alonso ile 2028 yılına kadar her konuda anlaşmaya vardı.

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Madrid'imizi hak ettiği noktaya geri çıkaracak diye umuyorum. :A

Leverkusen'de geçen yıl tarih yazdı. Bu yıl da beklenti altı kalsa da kötü değildi.
Yinede yarış içinde kaldı. Takdiri hak ediyor. Biraz daha beraberlik konusu az olsaydı şampiyon olabilirdi. Oynattığı futbolu 2 senedir çok beğendim. Leverkusen deyince kafamda Xabi Alonso ile birleşiyor. 2 sene kısa bir zaman ama hissettirdiği asla 2 sene değil. Daha fazla takımın başında kalmış gibi.

• Beğendim
Reactions: bazinga