Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,197 Reaksiyon puanı 60,329 Puanı 1,060 Yaş 40 Konum Kayseri 1 Ekim 2017 #21 xemrexxx' Alıntı: herkes niye batuşa edho erkeklerini hediye ediyor yoksa o da mı @Çiğdem- in yumuşatıcı etkisiyle @Yiğitt yağız bir oğlan oldu 😱 @mrt-06 @Dosi @Aserat @sokak sanati @xBUGRAx @cookies Genişletmek için tıkla ... Allah seni ne yapmasın ya aklına neler geliyor
xemrexxx' Alıntı: herkes niye batuşa edho erkeklerini hediye ediyor yoksa o da mı @Çiğdem- in yumuşatıcı etkisiyle @Yiğitt yağız bir oğlan oldu 😱 @mrt-06 @Dosi @Aserat @sokak sanati @xBUGRAx @cookies Genişletmek için tıkla ... Allah seni ne yapmasın ya aklına neler geliyor
batuhankaralar Favori Üye Katılım 11 Ağustos 2012 Mesajlar 22,509 Reaksiyon puanı 16,926 Puanı 1,061 1 Ekim 2017 #22 denizz19' Alıntı: Hani lan bana teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Sana askerliğe gittiğinde bizzat teşekkür edeceğim kankam sokak sanati' Alıntı: Tebrikler Batuş. Nice beni öven mesajlara Burası çok erkek dolu sana bayan bir arkadaş hediye edelim. Genişletmek için tıkla ... Ayıpsın ya yarışmalarda seni unutmam Dosi' Alıntı: ay dur yufka gönlüm hediye vermeyi istedi azıcık araştırma sonucu buyur @batuhankaralar Genişletmek için tıkla ... 45798605432 kez izledim şimdi bir daha izledim çok teşekkürler Zeynep
denizz19' Alıntı: Hani lan bana teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Sana askerliğe gittiğinde bizzat teşekkür edeceğim kankam sokak sanati' Alıntı: Tebrikler Batuş. Nice beni öven mesajlara Burası çok erkek dolu sana bayan bir arkadaş hediye edelim. Genişletmek için tıkla ... Ayıpsın ya yarışmalarda seni unutmam Dosi' Alıntı: ay dur yufka gönlüm hediye vermeyi istedi azıcık araştırma sonucu buyur @batuhankaralar Genişletmek için tıkla ... 45798605432 kez izledim şimdi bir daha izledim çok teşekkürler Zeynep