'Batuhan Piatti'den Ekran Yüzü Olur Ama Bu Formatta Değil'

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Star gazetesi televizyon eleştirmeni Asabi Adam SKYTURK 360'ın yeni programı 'Hayat Batuhan'a Güzel'i eleştirdi.
ASABİ ADAM / STAR

HATAY BATUHAN'A GÜZEL
SKY Türk üzerindeki ölü toprağını atmalıydı, değişim kararı doğru. Yeni logo ve ekran renkleri güzel. Tuba Atav'ı ATV Muhabiri olarak Başbakan Erdoğan'ı takip ettiği günlerden beri tanırım. Oğlunun el yazısı sorunuyla ilgilenirken bile gözleri haber kovalardı, şimdi ekranda Tuba'nın haber koltuğuna oturması doğru. Doğruları yazdım ama hataları da yazmak lazım. Show TV'de yayınlanan Master Chef'in tarzından hoşlanmadığım ama ekran karakteri olacağına inandığım yüzlerinden biriyidi Batuhan Piatti. Şimdi SKY Türk'de bir gurme programı yapıyor ama evlere şenlik. O programın kurgusunu yapan arkadaş, Karaköy'de Batuhan'ın turistlerle üç cümle İtalyanca konuşmasını bize niye seyrettirdi? Göster oğlum amacana İtalyanca bildiğini modu mu? Balık tezgahında Batuhan, deniz biti diye anılan ve Avrupa'da yüksek fiyata satılan bir canlıdan söz etti. Ne deniz bitini yakından görebildik ne de nasıl pişirildiğine dair iki cümle duyabildik... Karaköy Balıkçısı'nda ha keza, kadraj yemeklerden çok masadaki sohbete göre ayarlanmıştı. Hadi kadraj hatalı, çıkarken bari adam başı kaç lira hesap ödeneceğinden veya işletmenin adresi ya da telefonundan söz edin değil mi? Hele sonraki mekan, adını unuttum, gelincikli votka, salatalıklı bilmem ne... Hedef kitlesi kim bu programın, Ertuğrul Özkök'ün çok sevdiği 3 bin kişi mi? Batuhan Piatti'den ekran yüzü olur ama böyle ne yaptığını bilmeyen bir formatla değil. NTV'de Vedat Milor'un yaptıklarına bir bakın, 24'de Tak Sepeti Koluna'nın ora senin bura benim koşuşturmasına bakın. İlla bu programı yapmak istiyorsanız Batuhan'ı gittiği mekanların mutfağına sokun, malzemeyi, pişirilme usulünü konuşturun.