Batuhan Karacakaya 'Survivor All Star 2024' Kadrosunda! | TV8

Paralarına bakıyorlar. Bu sene bir kaç kişi harici kimsenin kazanma gibi bir hırsı yok. Dizi gibi düşün, kaldıkları hafta kadar paralarını alacaklar. Aşırı güçsüz isimler bile geldiğine göre bu tamamı ile para olayı. Bir sezonluk dizide oynamış gibi bir durum ortaya çıkıyor. Bu sene tatil kafasındalar. Eskisi gibi açlık durumuda yok artık. İlk başta gitmem diyen bir çok isim sonradan gelmeye başladı Reyting iyi olunca. Lafını yutup gelenler çok

Çarpığın, türkçesi çok kötü
Senin Türkçen daha güzel.
Kaynak neresi 😅
Mabadı

Google A sorabilirsin

------

Valla bilemiyorum eski kocasını mafyaya öldürten sibel canın programına hiç olumsuz yorumunu görmedim
)) liste uzar da neyse
Sibel kim lo ?

Gizli hayranım olduğunu biliyordum da çetele tuttuğunu bilmiyordum tek tek saydın mı.
Yorumların kaknemsel farklılık gösterdiği için akılda kalıcı
misal @serhatt ile @Emre Ozansoy her yorumda 1 parlak övüyor her yorum birbirinin aynı hangisini övdü hangisini övmedine bileyim

------

Dizi gibi düşünme aslında misal şu an Aleyna ve Pınar başrol ama finale kalamayacaklar, ilk 15 bile zor
damlacan-hilmicem sessiz şu an ama bireysel görücü gibiler

Ne bileyim, insanın dik bir duruşu olmalı diye düşünüyorum, tükürdüğünü yalamamak, yalayacaksa da tükürmemeli bence.

Nerede o eski survivorlar diyorum, artık exatlon yapsınlar ismini. Ne aç kalan var, ne reality, her bölüm kavgalar kurguyum diye bağırıyor. Hakanın konseyde yutkunması bile flash tv oyunculuğu.

Son düzenleme:
Survivor, yazılan bir senaryoya göre devam ediyor. Burada sonradan gelenlere laf atanlar görüyorum. Forumdaşlarım, her gelen bunu bilerek geliyor, sözleşmede bunların hepsi yazıyor. O yüzden burada sonradan gelen yarışmacılara söylediklerimiz ile kalırız.
Dizi senaryosu gibi düşünün, rolü biten diziden ayrılıyor. Hangi mesajda kim demişti hatırlamıyorum ama, Hakan Hatipoğlu için Survivor ekibinin, yarışmaya bilerek koyduğu birisi minvalinde bir mesaj yazmıştı. O da doğru. Buradan onu da söyleyeyim.
Çok fazla kaptırmayın kendinizi yani.

Yok zaten artık senaryo olduğu görülüyor eskisi gibi değil zaten onu diyorum ben de.

Reactions: Hobbit
Seni mi övecektik Allahın cezası.

Reactions: xemrexxx