ben verilen sözlerin takipçisiyim sıvadaşlar sözünün eridir asla yalan söylemezlerUtkuşum bana kıyamaz, geçmişimiz var bizim.
ben verilen sözlerin takipçisiyim sıvadaşlar sözünün eridir asla yalan söylemezlerUtkuşum bana kıyamaz, geçmişimiz var bizim.
aman ha yelkenleri suya indirme gidişatın tehlikeliŞöyle güzel bir kadının fotoğraflarının konusunu açarsan bir şeyler düşünürüzAma öyle vesilalık gibi olmayacak @destere nin dediği gibiBelki destere de affeder o zaman
Söz vermedim açılacak konuya göre kararımı vereceğimaman ha yelkenleri suya indirme gidişatın tehlikeli
Geceyi bekleyin o zaman, çok güzel biri gelecek.@destere
Söz vermedim açılacak konuya göre kararımı vereceğim
Bu konudaki çalışmalarıma başlıyorum.
Şovmen iğrenç insanlardan tiksiniyorum. Bu da onlardan biri işte ne olacak yani.Bunun kaslarını görünce @MEnes in kanı donmuştu galiba, benim de şu an donuyor
@Bully @destere @Arslan Bey Sizin ecünnü Senadan daha güzel vlla gelip buraya bakınAşkı Memnu ne taş atmış ortalığa ama, küçükken çirkin bir şeydi.@sokak sanati @Çiğdem- @Billy Kane @MasacRE- @destere @Dosi @Maskeli Fedai @ozmoturk
Dimi kütür kütür
Yoksa sende de mi sakallar var? Yoksa bıyıklarını kesmeyen kızlardan mı hoşlanıyorsun?
Sizin konuyu gölgede bıraktık @Yiğitt afferimYoksa sende de mi sakallar var? Yoksa bıyıklarını kesmeyen kızlardan mı hoşlanıyorsun?
Kes o bıyıklarını kız. Gerçi sen sakal bırakmışsındır, bıyık kesmez.
Gördü memeli oğlana gelir tabi
Alayım mı sana permatik, kesersin sakalları.
Evrim geçirmiş bebe ama ilgilenmiyorum.
Allah yürü ya kulum demiş,evrime tekme atmış kafa atmış ne bulursa atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?