- Reaksiyon puanı
- 79,138
- Puanı
- 1,060
Hahha vlla Allah seni inandırsın @batuhankaralar ın fotolarını paylaştı o konudan etkiledin beni sandımGöğsündeki piercing. ? Çok da yakışmış. @Çiğdem sen genelde beğendiklerim homo çıkıyor diyordun, isyan ediyordun benim de beğendiğim erkekler hetero çıkıyor, onu ne yapacağız.
Beni beğenmedin mi laGöğsündeki piercing. ? Çok da yakışmış. @Çiğdem sen genelde beğendiklerim homo çıkıyor diyordun, isyan ediyordun benim de beğendiğim erkekler hetero çıkıyor, onu ne yapacağız.
Ay yeminle kara cahilsin sen 😱Hahha vlla Allah seni inandırsın @batuhankaralar ın fotolarını paylaştı o konudan etkiledin beni sandımEşki diye sözlük varya batuhan ekşi diyince öyle bşi sandım oradan fotolar diye meğer soy ismiymiş ünlü adammıs@mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxx @serhatt @Forumdash
Konumdan defol beğenmediysen
Belki tanıyorum nerden bilcen
Meme ucundakilere dayanarak vardın bu kanıya biliyorumBelki tanıyorum nerden bilcenBelki ejderham var
Hiç valla
keşke öyle olsa
g*y düşmanları olarak sizi konumda istemiyorum
O konuda benim şansım tutuyor her sevdiğim yabancı oyuncu şey çıkar dean harıcg*y düşmanları olarak sizi konumda istemiyorum
Dean da öyle kendini kandırma
@xemrexxx den gördün bir foto yanlıs tanıdın dağ gibi adamıDean da öyle kendini kandırma
Mutlu bir evliliği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?