2017 Battle of the Sexes / Ezeli Rekabet - Film Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,479
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Ezeli Rekabet - Battle of the Sexes (2017)

Türü: Biyografi, Komedi, Dram, Spor
Yönetmen: Jonathan Dayton, Valerie Faris

Oyuncular:
Emma Stone
Steve Carell
Andrea Riseborough
Natalie Morales
Sarah Silverman

IMDb Sayfası

Filmin Fragmanı

Tam yorum: http://izleryazar.com/battle-of-the-sexes-2017/

Yılın başarılı filmlerinden biri. Kadın-erkek eşitsizliğini iyi anlatmış, eğlenceli bir şekilde anlatmış. Eşcinsellik alt konusu da çok iyi işlenmiş.

Emma Stone harikaydı. Geçen yıl La La Land ile ödülü almasa bu yıl adaylık şansı daha yüksek olurdu. (Gerçi bu yıl aşırı zorlu o kategori) Steve Carell'in rolü epey gösterişli, sürpriz aday olarak adını göreceğimize inanıyorum.

If I Dare nefis bir şarkısın.

7.5/10

Normalde biyografik filmleri çok severim ancak bu kez sevemedim. Film beni biraz sinir etti. Bende eşitlikten yanayım ama bu filmde her şey abartılmış gibime geldi.

Başlangıçta çok iyi bir film diyordum ancak sonradan canım sıkılmaya başladı. Bir de neredeyse iki filmden birince eşcinselliği görmekten artık bıktım. Zaten son yıllarda zenci hakları ve eşcinsellik filmi yapanlar kesin ödül alıyor. Bu durumdan artık vazgeçilmesi gerekiyor.

Filme ödüllerde fazla şans tanıyorum. Belki kostüm dalında ödül alabilirler. Ama gördüğüm kadarıyla komedi dallarında adaylıklar almış. Filmde komedi ne vardı çok merak ediyorum...

6/10

Emma Stone farkıyla ve tenis severlerin ilgisini çokça çekecek güzel bir biyografi. Güzel mesajları olan keyifli izlenen bir filmdi. Steve Carell tam can sıkıcı bir rolde. Oynadığı karakter gerçekten böyleymiş gerçi. Adam sinir bozucu bir adammış. Tenis'te hala bu şekil bir adaletsizlik var gerçi. Tabi filmdeki zaman kadar ayarsız değil yine düzenlenmiş.

Sağlam oyunculuklar ve iyi mesajları sayesinde kendini izleten keyifli bir biyografi olmuş. Emma Stone mükemmelliği hiç bitmesin.

7/10