Batman vs Superman Filminin Kötü Karakteri Kim Olacak?

gundix123

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,284
Puanı
459
Ben Affleck kararıyla birçok eleştiriye maruz kalan Batman vs Superman filminin yapımcılarının, filmde kötü adam rolünü canlandıracak aktör konusundaki arayışları sürerken Joaquin Phoenix ismi öne çıkıyor.

153a6a3958a77b04e8867986cfb8c9d1.jpg

Daha önce oynadığı Gladiator filmindeki Commodus rolüyle beğeni toplayan Phoenix'in, gelen teklife sıcak baktığı konuşulsa da henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Ayrıca filmde birden fazla kötü adam karakteri olacağı için teklifi kabul ettiği taktirde hangi kötü adamı canlandıracağı da bir diğer merak konusu.

Son düzenleme:
Bryan Cranston'ın olacağı söylenmişti başta keşke o olsaydı. :(

Joaquin Phoenix müthiş bir oyuncu. Üstünden kalkamayacağı bir rol yok bence. Ama bence bu filmde rol almasın. Fiyasko bir film olma ihtimali yüksek gibi geliyor. :(

Bryan Cranston'ın olacağı söylenmişti başta keşke o olsaydı. :(

Joaquin Phoenix müthiş bir oyuncu. Üstünden kalkamayacağı bir rol yok bence. Ama bence bu filmde rol almasın. Fiyasko bir film olma ihtimali yüksek gibi geliyor. :(
Film fiyasko olacak bile olsa filmi izlemeyi düşündüğüm için ben Bryan Cranston'ın olmasını isterdim şahsen. Oyunculuğunu merak ettiğim isimlerin başında geliyor. :D

Son düzenleme: