Batman v Superman'ın İsmi Belli Oldu

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
thumbnail_1400765026.jpg

Batman ve Superman'ı aynı filmde görebileceğimiz, Man of Steel filminin devam filmi olan filmin adı netlik kazandı.

Zack Snyder'in yöneteceği 2. filmin adı, Batman vs. Superman olarak anılıyordu. Ancak son açıklamaya göre filmin tam adının "Batman v Superman: Dawn of Justice" şeklinde olacağı kesinlik kazandı.

Filmde Superman'ı, ilk filmde olduğu gibi, Henry Cavill canlandıracakken, Batman'i Ben Affleck canlandıracak. Bir çok izleyici, Ben Affleck'in yeni Batman olmasına tepki göstermişlerdi.

Filmin 2016'da vizyona girmesi bekleniyor. İşte filmden yayınlanan bir poster:

2vtthzs.jpg

Bilgiyi buradan Paylaşayım, Sucker Punch'tan tanıdığımız Jena Malone "Robin" karakterine hayat verecek.. Jena Hunger Games'te ünlenmişti..

451173.png

Yeterince ünlenememiş kimdi ki Hunger Games'te. :D
Kız aslında iyi filmlerde oynamış, ama yan rollerde takılmış sanırım - bayağı yan rollerde-

Sucker Punch'ta izlemiştim tanıyamadım gerçi. Hunger Games'te ki hali (Film okadar iyi ki rol alanı ünlü sayıyorlar :D )

enhanced-13952-1393975442-15.jpg

örümcek adam batman ve süperman karakterlerinden en az ilgiyi gören karakter süperman olsa gerek bunlardan en çok ilgiyi örümcek adam görüyor son zamanlarda ıron man ve kaptan amerika gibide sevilen yeni krakterler çıkınca süperman dahada gerilerde kaldı bence ama batman az çok bir ilgi var süperman bu filmle tekrar ilgi alabilicekmi bakalım batmanla aynı filmde olmaları iyi seçim tek başına yapılan süperman filmleri artık ilgi görmez çünkü🙂🙂