Bates Motel 4. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Bates Motel 4. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Kablolu kanallardan A&E, sevilen dizisi Bates Motel'in dönüş tarihini açıkladı.

Usta yönetmen Alfred Hitchcock'un unutulmaz filmi Sapık (Psycho)'ın öncesini anlatan yapım, dördüncü sezon açılışıyla 7 Mart Pazartesi akşamı ekranlara dönecek.

Dizi önceki üç sezonda olduğu gibi yine 10 bölümden oluşacak. Başrollerinde Vera Farmiga, Freddie Highmore ve Olivia Cooke gibi isimleri barındıran dizi birçok ödül organizasyonları tarafından aday gösterilmişti.

https://twitter.com/x/status/684843639458103297 Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

sanırım en az bir 10 sezon devam edecektir
normal hitchcook un pysco filminde norman 45 yaşlarında bir vatandaştı annesi ise çok yaşlıydı bu dizi o filmin anlattığı zaman dilimine kadar devam edecekse bayağı bir sezon geçmesi şart

acaba sonra emma ya noluyor filme kadarki değişimini görecekmiyiz tüpünden kurtulmuşmudur?
birde harika bir kadın olan norma yı psyco daki gibi sandalyede bir iskeletor olarak görmek pekde hoş olmayacaktır

dizinin başlamasını sabırsızlıkla bekleyen arkadaşları etiketleyeyim
@Çiğdem- @vadikızı @Harunnn60 @turkuazz @MelankoliK @Forumdash @xemrexxx @cookies

Gec başlıyor galiba gecen yıl Şubat ayı gibi başlamışti sanki?

Dizinin yaratıcısının açıklaması vardı geçtiğimiz aylarda, diziyi 5 sezon olarak planlamışlar yani 5. sezon sonunda final yapacağı kesin.
(Buna @OzaN sevinecektir)

Gec başlıyor galiba gecen yıl Şubat ayı gibi başlamışti sanki?

bu sene norma kedilerin çatıya çıkışını beklemiş

zaten kendiside şerif romeroyla çatılarda fındık kıracak gibiydi

acaba sencede normanın ölümünü görecekmiyiz dizide ? sen asıl filmi izlemişmiydin ? sapık filmini?

Dizinin yaratıcısının açıklaması vardı geçtiğimiz aylarda, diziyi 5 sezon olarak planlamışlar yani 5. sezon sonunda final yapacağı kesin.

5 sezonda nasıl dediğim yere gelecekki dizi ? neden 5 sezon dizinin önü açık konu sıkıntısı yok norman salağının değişimini annesinin neden sonuna kadar yanında kaldığını diğer aile üyelerine neler olduğunu görmek istiyoruz 5 sezon planı bence berbat bir plan

Son düzenleme:
Son 2 sezon Norman'ın psikopatlıklarını izleyeceğiz. Biteceği için üzülsem de tadında bırakmaları güzel bi yönden de.

Son 2 sezon Norman'ın psikopatlıklarını izleyeceğiz. Biteceği için üzülsem de tadında bırakmaları güzel bi yönden de.

ben normandan çok norma ile emma nın hikayesini merak ediyorum mesela norma neden psikopatın yanında kalmaya devam ettiki ? romeroyla evlenip gitse salağı tek başına bıraksa olmazmıydı ?
birde tabi emmanın tüpüyle olan ilişkisi ne durumda ameliyat başarılı geçtimi evlenip gittimi kız

emmanın oynadığı bir film vardı onu izleyecektim ozan bir ara konusunu açmıştı filmin şimdi hatırlamıyorum

Emma, Dylan ile birlikte oraları izledin heralde.
Film de şu: https://fav10.net/forum/threads/me-and-earl-and-the-dying-girl-ben-earl-ve-Ölen-kız-2015-film-bilgileri-yorumları.250846/

Süper habermiş bu, diziyi bırakmıştım ama iki sezon daha izlenir herhalde. Ben iyice uzatacaklar diye bırakmıştım ama devam ederiz biraz daha. Olivia Cooke varken bırakmaya kıyamıyordum zaten.

Süper habermiş bu, diziyi bırakmıştım ama iki sezon daha izlenir herhalde. Ben iyice uzatacaklar diye bırakmıştım ama devam ederiz biraz daha. Olivia Cooke varken bırakmaya kıyamıyordum zaten.
Ne olacaksa olur önümüzdeki 2 sezonda ve tadında biter, en güzeli galiba.

Ne olacaksa olur önümüzdeki 2 sezonda ve tadında biter, en güzeli galiba.
Bence 5 sezon bile fazla oldu. İlk sezonu mükemmeldi her bölümü dolu doluydu. İkinci sezon duraklamaya başladı ve üçüncü sezon iyice zorlamaydı. İnşallah son iki sezon diye bir toparlanma sürecine girer.

Tamamen seninle aynı fikirdeyim ama şurada ayrılıyoruz.
Bir oyuncuyu çok sevince o dizi bozsada kolay kolay vazgeçemiyorum. Mesela Homeland-Claire Danes buna örnek.

Bu dizide de Vera Farmiga, Freddie Highmore ve Olivia Cooke sevdiğim oyuncular oldular. Yani böyle oyuncuları bulmak çok zor, insan kolay kolay vazgeçemiyor.

Oyuncularla yeniden bir yerlerde buluşuruz ya. Vera Farmiga zaten pek çok filmde karşımıza çıkan biriydi, Olivia Cooke parladı yeni Spielberg filminde oynayacaktı. Freddie Highmore'un önüne de çok iyi fırsatlar çıkar bu dizi bitince. İlla çok özlenirse ikinciye izlenir ya ben Homeland'in şu son iki sezonki çöp bölümlerini izleyeceğime ilk iki sezonunu tekrar izlemeyi tercih ederim. Bir de yanında Claire Danes'in oynadığı iki tane iddialı film olsa daha iyi olmaz mıydı?

36 yaşında kendisine iddialı bir film teklifi gelirmi ki? Anne Hathaway bile artık iddialı film teklifleri alamıyorum Jennifer Lawrence gibi 20'li yaşlardaki oyunculara ise teklif yağıyor demişti. (Hakikaten 20'li yaşlarda çok başarılı genç yıldız isimler var)

Hayır izlemedim.
Sadece araştırdım diyeyim.

Ben sevindim gerçekten 5 sezon sürmesi iyi olmuş. Tam böyle tadında bitecek.

Başrol olarak zor ama yardımcı rolde olabilir tabii. Zaten kadın başrollü az film oluyor onların da hepsi Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Julianne Moore, Meryl Streep gibi belli 5-10 kişiye gidiyor.

Bu arada ben Vera Farmiga'yı kastediyorsun sandım Claire Danes'e gelir neden gelmesin. Bence Hollywood'daki en yetenekli aktrislerden biri. Her türlü rolü rahatlıkla alabilir. Yani alması gerekir. Bu kadın Oscar kazanmadan ölmemeli.