Barcelona - Juventus - Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması - Yorum Sohbet Konusu

Belliki çok sinirlendin el clasico hayali ber taraf oldu maalesef.

Belliki çok sinirlendin el clasico hayali ber taraf oldu maalesef.
Çıldırdım apartmanı ayağa kaldırdım bağırmaktan. Sesim de gürdür millet kavga falan var sanacak.
Böyle sinir bozucu bir maç olmaz ya futboldan soğuttular beni. Atletico ve Juve denen iki leş takım yarı finalde Bayern'le Barca ise daha çeyrek finalde gittiler. Şuan tek istediğim bir mucize olması ve taş gibi bir takım olan Monaco'nun kupayı alması.

İşte orada da konu yine Juve'nin defansına geliyor. Barca 18 tane şut atmış olabilir ama o şutları nasıl attı? Ben ilk yarıyı pek izleyemedim o bölüm için bir şey diyemeyeceğim ama 2. yarıda defansın engellemesi sonucu zorlama şutlar çektiler çoğu kez. Rakip sana fırsatı vermezse işin çok zor, ancak bir şekilde golü bulup çözmen lazım defansı. Onu da bugün yapamadı Barca.

Real neden almasın ne garezin var Reale
Büyük beklentiye girdin tabi sonuç hüsran oldu
Monaco Reale gelsin Atletico Juveye Final Real - Juve olsun

Atletico Juve çok sıkıcı maç olur ya Real-Atletico, Juve-Monaco oynasın sonra finalde Juve ile Real yapsın ve Real bir kez daha kupayı evine götürsün

Mesele tam olarak Juve defansı değil bu maç için bunu net söyleyebilirim. Atletico maçlarında gerçekten defans çok katıydı ve pozisyon bile bulamıyordu Barca. Ama bu maçta öyle değildi. İnanılmaz pozisyonları dağlara taşlara vurdular hem de çok çok net. Dediğim gibi en az 5 6 pozisyon vardı normal şartlarda gol olması gereken. Hadi bir kaçını kaçır ama 19 şut çekip sadece kaleyi 1 tanesi bulması defansın iyiliği falan değil kazmalıktır. Neyse yapacak bir şey yok sene sonu Barca'da değişiklikler olmasını bekliyorum. Yeni hoca ile birlikte belki bir şeyler olur.
Sinir oluyorum o takıma çok itici geliyor. Hele dünki maçtan sonra iyice sinir oldum. Resmen hakem sayesinde yarı finale çıkıp kupa alacaklar aradaki fark iyice açılacak. Ama ben Monaco'dan umutluyum çok iyi takım çook.

Monaco gerçekten zor ve taş gibi takım çok genç geleceğin yıldızlarından lansedilen Mbappe eski günlerini aratmayan Falcao ve birçok genç yetenek var bize çıkarlarsa ilimizin kolay olmayacağı kesin ve pes etmiceklerdir bol bol zevkli maç izleriz