Şampiyonlar Ligi grup elemeleri mücadelesi kapsamında Barcelona ve Inter karşı karşıya geliyor.
Barcelona XI: -
Inter XI: -
Saat: 22:00
Yayın: BeIN Sports 2
Bu maç kimsenin umrunda değil.
Bu maç kimsenin umrunda değil.
Suarez'i kesmesi lazım Valverde isimli şahsın...
İnter otobüsü çekmiş, 3. lig takımı gibi gözüküyor buradan bakınca.Amansız bir Liverpool sempatizanı olmama rağmen bu maçı daha çok merak ediyorum şahsen ben, Inter bomba gibi başladı sezona. Barça'da da Messi oynayacak, fena maç olacak bu.
İnter otobüsü çekmiş, 3. lig takımı gibi gözüküyor buradan bakınca.Umarım Barcelona gruplarda elenir de Messi akıllanır ve İngiltere'ye gelir.Kaybettiği yıllara bu fakir halimle ben üzüldüm.
Pochettino şey değil mi ya, Bayern Münih'ten 7 tane yiyen takımın teknik direktörü.İkinci yarıda Barcelona sağlam bastı, o yüzden öyle gözüküyor. Yoksa Inter daha ne yapsın? Barcelona'nın sahasında oynuyorlar, ilk yarıda çatır çatır da oynadılar buna rağmen. Sürüyle kaçırdılar, Lukaku olsa farklı olabilirdi ilk yarının skoru.
Keşke gitmiş olsaydı ama bu saatten sonra imkansız gibi, Pochettino'yu alsa keşke Barça.
Pochettino şey değil mi ya, Bayern Münih'ten 7 tane yiyen takımın teknik direktörü.
Valverde hocam iyi iş çıkarıyor Barca'da Şerlok beyciğim, Pochettino'ya Real olarak biz talibizİkinci yarıda Barcelona sağlam bastı, o yüzden öyle gözüküyor. Yoksa Inter daha ne yapsın? Barcelona'nın sahasında oynuyorlar, ilk yarıda çatır çatır da oynadılar buna rağmen. Sürüyle kaçırdılar, Lukaku olsa farklı olabilirdi ilk yarının skoru.
Keşke gitmiş olsaydı ama bu saatten sonra imkansız gibi, Pochettino'yu alsa keşke Barça.
Geçen sene övmelere doyamıyordun Tottenham'ı be, şimdi böyle mi olduPochettino şey değil mi ya, Bayern Münih'ten 7 tane yiyen takımın teknik direktörü.
Adamın karizması çizildi.Valverde hocam iyi iş çıkarıyor Barca'da Şerlok beyciğim, Pochettino'ya Real olarak biz talibiz
Geçen sene övmelere doyamıyordun Tottenham'ı be, şimdi böyle mi oldu
Valverde hocam iyi iş çıkarıyor Barca'da Şerlok beyciğim, Pochettino'ya Real olarak biz talibiz
Geçen sene övmelere doyamıyordun Tottenham'ı be, şimdi böyle mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?