Barcelona 1-4 PSG | UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu - 1. Maç

Sizce maç nasıl sonuçlanır?

• Berabere biter.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Messi'yi örnek gösterdiğin arkadaşlara bak umarım ironidir

Reactions: 12.Adam
Biz günler öncesinden söyledik bunları, dost acı söyler felsefesini uyguladık ancak sen bizleri dinlememeyi tercih ettin... ✍🏻 @Maskeli Fedai @DarkLegenD

Reactions: MEnes and Sherlock
Ya tabi ki onun kararı değil ama kulübü dava edemezdim diyip son kalma kararını veren Messi'ydi. O yüzden büyük bir hayal kırıklığı oldu ve devam da ediyor her geçen maçta...

Ben tüm eziyete rağmen izliyorum maçlarını ama Psg maçı büyük fiyasko oldu. Sanırım ben bile pes edip daha izlemeyeceğim Barca maçı... Sene sonu umarım defolup gider ve kurtuluruz bu rezillikten. Futbolu bırakmadan Messi'nin huzurlu bir ortamda kupalar kazanmasını görmek istiyorum...
------

La Masia'nın cevheri ama kendisi K*man tarafından saçma sapan bir muameleye maruz kalmış bir topçu... Bana göre potansiyel olarak yeni Iniesta...

Reactions: 12.Adam and xdragxx
İşte yaklaşık 20 sene ve hormon tedavisi yüzünden Barça'ya duyduğu aidiyet duygusundan dolayı dava etmesi ihtimal dahilinde bile değildi ve yakışmazdı zaten Messi'ye

Sabret şurada 3-4 ay kaldı sonrası ya PSG ya City

Reactions: 12.Adam and MEnes
Biz günler öncesinden söyledik bunları, dost acı söyler felsefesini uyguladık ancak sen bizleri dinlememeyi tercih ettin... ✍🏻 @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Messi varsa her zaman umut vardır felsefesi ile hareket ettim lakin sonu K*man çöpü sağolsun hüsran oldu...
------

Orası öyle tabi, Messiye yakışmazdı ve ben de davranışını anladım zaten. Hibe de sportif olarak yanlış bir karar olduğu için içimiz kararmış bir şekilde izlemeye devam ediyoruz...

Dediğin gibi biraz daha sabredeceğiz ve bunun mükafatlarını göreceğiz umarım...

Reactions: 12.Adam and xdragxx