Barcelona 1-4 PSG | UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu - 1. Maç

Sizce maç nasıl sonuçlanır?

• Berabere biter.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Barcelona, Trabzonspor'un yaptığı "Onur Kıvrak - Burak Yılmaz" hamlesini yapmadıkça düzelmez. Sene başında o fırsat vardı ama yapmadılar. Messi, Pique ve Alba gitmeden düzelmez takım.

Yani Trabzonspor bu Barcelona'yla oynasın 30.dakika Bakasetas tamam beyler daha çıkmıyoruz daha fazla madara olmasınlar diye uyarır arkadaşlarını.

Reactions: xdragxx
Guardiola maçı çoşkuyla izliyor sonunda Messi ile yine kavuşaçaklar

Yabancı futbolda Ankette kimi oylasam o yeniliyor. Yine şaşmamış 🤦🏻‍♀️

Messi FC konuya gelmiş... @MEnes birazdan ortama giriş yapar ve Messi'nin 76 tane yan pasını över...
Ben daha artık bu konuda yorum yapmam... Kuman gidene kadar, Puig 11 oynayana kadar da Barca maçı izlemem... Messi bu sene kalarak tarihin verdiği en kötü kararı verme başarısını göstermiş bir adamdır... Bartom*u denen rezil tarihin görüp görebileceği en kötü başkandır. Barca'ya düşmanlarından daha fazla zarar vermiş bir rezildir. K*man denen çöpü bu takımın başına getirerek gider ayak son kazığını attı demiştim. Ama son kazığı Tusquets denen vekil başkanı koyması olmuş. Ocak'ta olması gereken seçim Mart'a ertelendi, tüm rezil adayların da ortak kararıyla. Ve Kuman Psg öncesi takımda kaldı... Sonrasında bunun geleceği o kadar barizdi ki...

K*man'ın bu maçta yaptıklarına bakalım şimdi... 3 aydır tek maç dahi oynamamış Pique. Oynadığı her çer çöp lig maçında hata yapıp takıma gol yediren ve taraftarı bezdiren Lenglet stoper tandeminde çıkıyor... Psg'ye karşı. Buradaki mantık ise tecrübe bahanesi... Ama o çok karakterli çok tecrübeli arkadaşlarımı Psg karşısında follofoş oluyor ve defans yol geçen hanına dönüyor. Oynadığı her maçta başarılı oyunuyla iş yapan ve stoperde de sağ bekte de iyi oynayıp en az hata ile oynayan Mingueza 70'de maç 3-1 olduktan sonra giriyor. Keza maç 1-1'ken ve gol geliyorum diye bağırırken Pedri leşleri oynarken, Busquets sahada yok gibiyken Puig oyuna 3-1 olduktan sonra giriyor...

Dembele ve Griezmann'a diyeceklerimi demek bile istemiyorum, çünkü onlar gerçekten rezil ötesi adamlar... En önemli arenada her zaman ama her zaman Messi takım arkadaşları tarafından yalnız bırakılmıştır. Son 5 yıldır bu hep böyle geldi ve böyle gidiyor... Messi'nin kariyerinin en büyük düşmanı önce kendisi, sonra Bartom*u ve sonra da başa getirdiği çöp hocalardır... Her getirdiği hoca bir öncekini aratmış, her seferinde daha ne kadar kötü olabilir ki sorusuna daha kötüsünü göstermişlerdir... Artık söz bitti. Barca bu sezon 0 çekecek ve Messi'nin arka arkaya koca 2 sezonu çöpe gidecek... Allah belanı versin Bartom*u, Allah belanı versin K*man, Allah belanı versin Seti*n... Messi artık bu takımdan defolup gidecek ve 34'ünden sonra son bir kurşun atmak için hakkı olacak. Bu kurşun City ve Pep'in yanı olmalı, başka çare yok... (OH RAHATLADIM...) @Sherlock @Maskeli Fedai

Messi'nin kararı değildi ki
Sözleşmesi vardı adamlar da anlayış göstermediler zoraki kaldı.
Bu sene eziyet çekmemek için istatiklerine bile bakmadım Messi'nin ama şu çöp takımda bile iyi istatistik yapmış
Sezon sonu City ya da Psg'ye gidip 3 sene daha üst düzeyde oynar 1-2 ŞL de alırsa pastanın kreması olur

2015'ten beri Barcelona hep yanlış transfer stratejisi yapıyor. Pique falan nedir hala yıl olmuş 2021 her kritik maçta adamı paspas ediyorlar

Reactions: MEnes and 12.Adam
Oturduk, şöyle bekliyoruz City'e gelmesini...

Reactions: 12.Adam and xdragxx
------

Puig kim?

Reactions: MEnes