'Barbaroslar' Dizisine Yeni İsim! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,480
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
121414811_437835793852486_7390718230300013033_n.jpg

TRT 1'in merakla beklenen yeni dizisi 'Barbaroslar'a yeni bir isim dahil oldu!

Yapımcılığını ES Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu, kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve İsmail Filiz'in yer aldığı dizinin kadrosuna Niko karakteriyle Batuhan Bayar dahil oldu.

Oruç, İshak, İlyas ile Hızır adlı Akdeniz'deki 4 kardeşin Osmanlı İmparatorluğu’ndaki etkileyici hikayesini ekrana taşıyacak olan dizinin çekimleri devam ediyor.

'Barbaroslar' yakında TRT 1'de!

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: NES and BARON疼痛
Ekli dosyayı görüntüle 101578

TRT 1'in merakla beklenen yeni dizisi 'Barbaroslar'a yeni bir isim dahil oldu!

Yapımcılığını ES Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu, kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve İsmail Filiz'in yer aldığı dizinin kadrosuna Niko karakteriyle Batuhan Bayar dahil oldu.

Oruç, İshak, İlyas ile Hızır adlı Akdeniz'deki 4 kardeşin Osmanlı İmparatorluğu’ndaki etkileyici hikayesini ekrana taşıyacak olan dizinin çekimleri devam ediyor.

'Barbaroslar' yakında TRT 1'de!
Yönetmen adel adeb değil miydi ya

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Sanırım daha önceden hiçbir işte oynamamış. 😱 Çünkü adını yazdığımda da oynadığı bir iş var mı diye baktığımda da hakem çıktı karşıma. :A
Aynen. Daha önce bir dizide oynamamış. :A Bir kaç karakter dışında no-name oyuncuların olacağını düşünüyorum kadroda.
Yönetmen adel adeb değil miydi ya
Adel Adeb sadece deniz ve aksiyon sahnelerini yönetecek. Asıl yönetmen Doğan Ümit Karaca.

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: NES and slhttnmtl