'Barbaroslar'ın İki Erkek Başrol Oyuncusu Daha Netleşti! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,480
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
E1mkE-aWQAIVoGT.jpg

'Barbaroslar' dizisinin iki erkek başrol oyuncusu daha netleşti!

Yapımcılığını ES Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu, başrollerini Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe'nin dizide Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu dahil oldu.

Okuma provaları gün içerisinde yapılan ve yarın sete çıkmaya hazırlanan dizide; Oruç karakterini Engin Altan Düzyatan, Hızır karakterini Ulaş Tuna Astepe, İshak karakterini Yetkin Dikinciler, İlyas karakterini Caner Topçu oynayacak.

Barbaroslar.jpg

'Barbaroslar' yakında TRT 1'de!

Son düzenleme:
Oruç karakterini Engin Altan Düzyatan, Hızır karakterini Ulaş Tuna Astepe, İshak karakterini Yetkin Dikinciler, İlyas karakterini Caner Topçu oynayacak.

Barbaroslar.jpg

Millet Engin ve Ulaş var diye yükseliyor ama Yetkin Dikinciler her projeye fark katan bir oyuncu olarak bu dizi için daha büyük şans. :A

Yetkin süper bir isim. Bu diziyi izleyeceğim. Dekorlarda güzel.

Kardeşler efsane olmuş bakalım diğerleri nasıl olacak 2-3 büyük isim daha bekliyorum.

Bu dizi için çok vakit harcandı gibi umarım iyi bir iş çıkar tarih temalı dizileri tarihe ilgim olmasına rağmen izlemiyorum ama Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatı ile ilgili bir dizi olmasını isterdim

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bu dizi için çok vakit harcandı gibi umarım iyi bir iş çıkar tarih temalı dizileri tarihe ilgim olmasına rağmen izlemiyorum ama Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatı ile ilgili bir dizi olmasını isterdim
Dizi için 2020'nin Mayıs ayından itibaren (daha öncesi de olabilir, basına mayıs ayında duyuruldu) çalışıyor yapım şirketi. Görsel şölen sunacağını düşünüyorum yapım şirketinin ilk bölümlerde.

O değil de Uyanış Büyük Selçuklu ile söylentiler var. Yeni sezona kadro tamamen değişmiş olacakmış Melikşah hace falan ölecekmiş biliyor musunuz doğru mudur?

O değil de Uyanış Büyük Selçuklu ile söylentiler var. Yeni sezona kadro tamamen değişmiş olacakmış Melikşah hace falan ölecekmiş biliyor musunuz doğru mudur?
Şimdi tarih dizisi olduğu için spoiler sayılmaz ama yinede koyuyorum Hace haşhaşiler tarafından öldürülecek