'Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı' Final Yapıyor! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FkG43BzUoAAQeBf

TRT 1'in izleyici çekmekte zorlanan dönem dizisi 'Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı' final yapıyor!

Yönetmen koltuğuna Berat Özdoğan'ın oturduğu; Tolgahan Sayışman'ın başrolünde yer aldığı ve cuma günü 13. bölümü ekrana gelecek olan dizi, 20. bölümüyle ekran macerasını sonlandırmaya hazırlanıyor.

Öte yandan ES Film imzalı diziye Pargalı İbrahim Paşa rolüyle 'Dayan Yüreğim', 'Ağlama Anne' ve 'Sol Yanım' gibi yapımlarda yer alan Cansel Elçin konuk oluyor.

cansel-3-1024x669.png

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı, yeni bölümüyle Cuma 20.00'de TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Haberi Dedikoducu vermişti zaten. Her haberin altına aynı şeyi yazmaya alışmışsınız:F

• Güldürdün
Reactions: NES
Devlet kanalı tâbi ki devam edebilir, anlatmak istedikleri vardır hak veriyorum bu kısıma ama Balkan Ninnisi'nin bile daha düzgün bir konusu vardı. Aşağı, yukarı aynı reytingleri alıyorlar diyemiyorum.(Son haftalarda 0 virgüllü reyting alıyor) Bana göre 13'de bitirilmeliydi. Hatta 13 bölümlük planlanabilirdi mini bir dizi gibi. Ölü doğan bir yapımın suyunu çıkarmak bu.

• Aynen
Reactions: Mehmet Can
Devlet kanalı tâbi ki devam edebilir, anlatmak istedikleri vardır hak veriyorum bu kısıma ama Balkan Ninnisi'nin bile daha düzgün bir konusu vardı. Aşağı, yukarı aynı reytingleri alıyorlar diyemiyorum.(Son haftalarda 0 virgüllü reyting alıyor) Bana göre 13'de bitirilmeliydi. Hatta 13 bölümlük planlanabilirdi mini bir dizi gibi. Ölü doğan bir yapımın suyunu çıkarmak bu.
Balkan Ninnisi Hakan Boyav ile başlayan oyuncu vedalarını engelleyebilseydi ve günü değişmeseydi az reytingle de olsa sezon sonunu görürdü bence. Günü değişince perşembe başka dizim olduğundan bırakmıştım.
------

Reyting değil de içerik kaliteli olsa keşke vergilerin gittiğine değse

Bu 2. Barbaros dizisi bi de.