Dark'ı izlememişsin demek ki yazık.Alamanlar dizi işini bilmiyor
Neyse hazırla mendilini şu video bittikten sonra ağlayacaksın.
Dark'ı izlememişsin demek ki yazık.Alamanlar dizi işini bilmiyor
Pompy dizileri daha mantıklı ondanDark'ı izlememişsin demek ki yazık.@Forumdash
Neyse hazırla mendilini şu video bittikten osnra ağalayacaksın.
Darısı başınıza artık.Pompy dizileri daha mantıklı ondan
Video çok iyi zirvede kendi isteğiyle bırakarak bir kere daha gönülleri fethetti
Yakında kuru ekmeğe muhtaç kalacaksınız Spd demek fakirlik demekDarısı başınıza artık.
Yeni Almanya için çoook heyecanlıyım.
Haklısın, o yüzden asgari ücret şimdiden 9'dan 12 €'ya yükseldi.Yakında kuru ekmeğe muhtaç kalacaksınız Spd demek fakirlik demek
Asgari ücretle geçinen alman oranı %2 çok da önemli değil bu yükselişHaklısın, o yüzden asgari ücret şimdiden 9'dan 12 €'ya yükseldi.
Asgari ücret artacağı için diğerleri de otomatikmen artacak cahel .ssAsgari ücretle geçinen alman oranı %2 çok da önemli değil bu yükseliş
Bunlar daha iyi günlerinizAsgari ücret artacağı için diğerleri de otomatikmen artacak cahel .ss
Enflasyon 4'ü geçti gerçi, gözünüz çıkmayasıcalar.
Berlinin köpeklerini izlesinDark'ı izlememişsin demek ki yazık.@Forumdash
Neyse hazırla mendilini şu video bittikten sonra ağlayacaksın.
Almanlar da izlememiştir benceBoşuna vakit kaybettik. Neyse bende ilk bölümden bırakmıştım zaten, senin de devam etmeyeceğini öngörüdüğüm için.
Öyle sahneler yoktu ya, varsa da flash tv filmleri gibi çekildiği için seyirci anlam vermemiştir bile.
Netflix dizisi olunca şaşırmıyorum. Suçu Almanlara yüklemeyelim şimdi.Berlinin köpeklerini izlesinSUriyelilermiydi lübnanlılarmıydı ne tam senlik@xemrexxx
------
Almanlar da izlememiştir bence
Almanyadan içerikleri daha kaliteli üretebilirlerdiNetflix dizisi olunca şaşırmıyorum. Suçu Almanlara yüklemeyelim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?