Barış Falay, 'Kimse Bilmez' Dedi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
thumbnail_1412369597.jpg

Medcezir'in başarılı oyuncusu Barış Falay, dizide şarkı söyledi!

Medcezir'de canlandırdığı 'Selim' karakteriyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Barış Falay, Medcezir'in 42. Bölümde Ömer Hayyam'ın eseri olan ve Mehmet Güreli'nin bestesiyle, yorumuyla tanınan 'Kimse Bilmez' şarkısını yorumladı. Şarkıya 'Deniz' karakterini canlandıran Aslı Orcan da eşlik etti ve ortaya iyi bir yorum çıktı.

İşte Barış Falay'ın yorumuyla 'Kimse Bilmez';

Baris Falay son bölümlerdeki performansi ile göz dolduruyor. Sadece sarki söylemesi degil, oyunculugu ile de. Helal olsun. :)

Baya sürpriz bir sahne oldu cidden. Barış Falay'dan hiç beklemezdim. :D Aslı Orcan ile birlikte çok güzel bir düete imza attılar. :)

Ayrıca Barış Falay'ın oyunculuğuna şapka çıkarmak lazım dizinin olmazsa olmazı kendisi. :)

Osman Tan PopStar'ı başlatmasın bir daha Medcezir sağolsun her hafta canlı performanslarla izleyicileri mest ediyor. :A

partneri de iyiymiş :X ben de aslı orcanla partner olsam benim de sesim açılır :X

Valla ay yapım artık şarkı söyleyebilen oyuncu topluyor yada onları eğitiyor:X

olurda Glee çekilirse TR'de tekrardan adam akıllı ay yapım yapar mı yapar :X Glee olmasa da müzikal bekliyorum sonraki işi olarak:)

Olay hemen reytinge bağlandı. Şarkı söyleniyor, ne için? Reyting için. Düz hesap, dizi çekmesinler. Reyting amaçlı olsaydı mesela, en azından fragmanda şarkı gözükürdü. Söz konusu şarkı, reyting değil. Söylenen şarkılar bile reyting olarak görülüyorsa, ne diyeyim.

Olay hemen reytinge bağlandı. Şarkı söyleniyor, ne için? Reyting için. Düz hesap, dizi çekmesinler. Reyting amaçlı olsaydı mesela, en azından fragmanda şarkı gözükürdü. Söz konusu şarkı, reyting değil. Söylenen şarkılar bile reyting olarak görülüyorsa, ne diyeyim.
:D Sinir yapma dayı takılıyorum. :A

Her ay yapımda şarkı söylenmesi tesadüf yani ))) eyvallah kolay gelsin)))

Valla ay yapım artık şarkı söyleyebilen oyuncu topluyor yada onları eğitiyor:X

olurda Glee çekilirse TR'de tekrardan adam akıllı ay yapım yapar mı yapar :X Glee olmasa da müzikal bekliyorum sonraki işi olarak:)
glee de dolu sosyal mesaj var ay yapım için için her şey önce reytingtir.ss olmaz olabilemez:X

Her ay yapımda şarkı söylenmesi tesadüf yani ))) eyvallah kolay gelsin)))
Her şeyi reytinge bağla. Müzik hiç olmasın dizilerde. Bu dizi başladığından beri şarkı vardı, şaşırılacak bir şey değil yani. Reytinge etki eder ya da etmez, bu hep olan bir şey.

glee de dolu sosyal mesaj var ay yapım için için her şey önce reytingtir.ss olmaz olabilemez:X
Kurt'den başka sosyal mesaj göremiyorum o dizide :F Hatta sezon boyunca anlattılar yada sezonlar boyunca :F

Kurt'ün yada Kurt'lerin hikayesi de bizde tutmuyor yada tepkiyle karşilaşiyor gerek yok ona zaten :A

Her şeyi reytinge bağla. Müzik hiç olmasın dizilerde. Bu dizi başladığından beri şarkı vardı, şaşırılacak bir şey değil yani. Reytinge etki eder ya da etmez, bu hep olan bir şey.
Bastan beri bunun için var zaten yahuu diğer yapım dizilerde niye bu sıklıkla yok. Onlar türkü sevmiyor mu)) bu işin içindeyim adam şarkı söylemesini bilmiyor senarist seyirci seviyor diye şarkı soyletmisligi var)))

Kurt'den başka sosyal mesaj göremiyorum o dizide :F Hatta sezon boyunca anlattılar yada sezonlar boyunca :F

Kurt'ün yada Kurt'lerin hikayesi de bizde tutmuyor yada tepkiyle karşilaşiyor gerek yok ona zaten :A
artie var, unique var (keşke olmasa),tina bile onlara göre bir sosyal mesaj taşıyor :F