Barış Falay 'Kenan İmirzalıoğlu' ve 'Ezel' İle İlgili Konuştu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,795
Reaksiyon puanı
56,998
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
8Uh7dqO4IzkpcLHuZcNll8JmxkQuVzXXaDm1I-cuydVRvKuMorFMfVVymqy5X_x5GkEiXDgiXKJfZmcWCQE


Daha önce 'Çemberin Dışında', 'Medcezir' ve 'Paramparça' gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Barış Falay, geçtiğimiz gün Instagram'da katıldığı canlı yayında Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere ile başrollerini paylaştığı 'Ezel' dizisi ile ilgili konuştu.

Dizide Kerpeten Ali karakterini canlandıran Falay, Ezel karakterini Kenan İmirzalıoğlu cevabını alınca şaşırdığını ifade etti ve “Ezel ile atışmalarım olacak. Yumruk yumruğa kavga ettiğimiz yerler var. ‘Ezel’i kim oynuyor’ dedim. Kenan İmirzalıoğlu dediler. ‘Emin misiniz, benim dükkan bu’ dedim. Nasıl olacak? ‘Biz size inanıyoruz, beraber yol alalım, bir şekle getiririz’ dediler. İlk bölümlerde yazılış halinin dışında bir şey yapmam gerekiyordu. Televizyonda göründüğüm kadar ufak tefek değilim bu arada. Kenan İmirzalıoğlu ile oynayınca öyle zannediliyor. Sevgili manken kökenli hanım arkadaşlarım için de aynı şey geçerli. Cansu Dere, Sedef Avcı ile yan yana olunca sizi ufak zannediyorlar. O kadar değilim, daha normal bir adamım. Bu normallikle onlarla oynarken, bir şey yapmam gerekiyordu. Her türlü duyguyu çok yüksek yaşayan birileri gibi, rolü oraya getirdim. Tabii bu da ilk set günlerinde ekibi şaşırttı.” dedi.

Ayrıca başarılı oyuncu Barış Falay, “Herkesin aklında aynı şey var. Ezel çok özel bir formattı ve senaryosu çok iyi hazırlanmıştı. Dünyanın her yerinde de ciddi karşılık buldu” ifadelerini kullandı.
 
  • Harika
Reactions: Jonsnow