Barış Falay: "Al Yazmalım" Dizisinin Reytingleri Kötü Değil!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
reytingleri çok kötü yakında bitebilir

evet burda takasın yorumu mantıklı.. izlemediği halde, aldığı düşük reyting oranlarından yola çıkarak al yazmalımın bitebileceğini düşünüyor..

bence al yazmalım şu veya bu şekilde bu sezonu tamamlar ve biter.

ama orda dur reyting dusuk olan yapım bence final yapmalı deme sucsa gidelim forumdan

fks14 mesaj yazmak suç oldu artık her şeye ceza veriyon

ama orda dur reyting dusuk olan yapım bence final yapmalı deme sucsa gidelim forumdan

kreys final yapmalı dediğin için kim seni eleştirdi sen film için izlemiyorum ama isminden dolayı saçma buluyorum dediğin için.. izlemediğin filme saçma dememelisin dediler .. final yapmalı sözüne kimsenin bişey dediği yok.. bu her mesajdan alınganlık göstermeni anlamadım..

neden saçma buluyorum türkiyenin izleyenine güveniyorum reyting iyi olsa diziye iyi diycektim ama kotu türkiye geneli sevmemiski reytinglerde yerlerde sürünüyor yalanmı sölüoz hayir

Bu dedigim sadece kreys için geçerli degil, bundan sonra diziyi izlemeden "saçma", "final yapsin" gibi kelimeler kullanmayin ve yapilan emege de saygisizlik etmis olmazsiniz.

yapılan Emege Saygısızlık etmiyoruz yapılan emek karsilik almiyorsa o dizi final yapmasi Gerektigini savunuyoruz