Anladim sarkida soylemiyosun dinlemiyosunda banyoda o bizim konu noldu bu arada Haber varmibanyo yaparken şarkı söylermisiniz deseydin keşke cnm
ben genelde yemek yaparken ve banyo yaparken kendi kendime mırıldanıyorum
daha keyifli zaman geçiyor 🙂
🙂🙂
🙂
hayırr şarkı söylüyorum diyorum dinlemiyorum ama yuemek yaparken ve banyo yaparken kendim söylüyorum genelde alışkanlıkAnladim sarkida soylemiyosun dinlemiyosunda banyoda o bizim konu noldu bu arada Haber varmi
Anladim soylemeyi seviyosun 😉hayırr şarkı söylüyorum diyorum dinlemiyorum ama yuemek yaparken ve banyo yaparken kendim söylüyorum genelde alışkanlık
banyo yaparken napıyorsun 😱Banyo yaparken yemek yerim müzik dinlemem.
Şakasına diyorum Çiko.banyo yaparken napıyorsun 😱
😱😱
😱😱
😱
hahha nebiliyim sizden öyle şeyler duyuyorumkı buda olabilir dedimŞakasına diyorum Çiko.
Allah iyiligini versin lohahha nebiliyim sizden öyle şeyler duyuyorumkı buda olabilir dedim
bunlar hep emre ve desterenin etkilerihahha nebiliyim sizden öyle şeyler duyuyorumkı buda olabilir dedim
Ac telefonu koy dusakabinin disina ac sesini sarkinin sonra banyo yap imkanin var yqni 😉Dinlemem öyle bir imkanım yok..
Gerek yok beğenmedim bu yöntemi.Ac telefonu koy dusakabinin disina ac sesini sarkinin sonra banyo yap imkanin var yqni 😉
su sesini dinlemedikten sonra banyonun bir anlamı yok bence şarkı o sesi o havayı dağıtıyor duş alırken suyun fayans taşlarına çarpma seslerini duymak kadar hoş bir eşy yok sonra o suyun şırıltı sesini falan başka ses o avayı dağıtıyor ama kendim bişielr mırıldanıp söyleyince o hava dahada hoşş olmaya başlıyor benceAc telefonu koy dusakabinin disina ac sesini sarkinin sonra banyo yap imkanin var yqni 😉