- Reaksiyon puanı
- 2,354
- Puanı
- 809
Banu Alkan isminin "rating" ile eşdeğer olduğunun farkında olan zeki bir hanım. Programda da bombayı patlattı. Hoş sunucular geçiştirmeye çalıştıysa da o anlattı:
"İbrahim Tatlıses'in hafif ratingleri düşmüştü. Aracı koyup (Mehmet Ali Erbil filan...) beni alıp programa götürdüler. Ekrandan o gün söyledim, 'yarın birinciyiz' diye... Farkla birinci olduk. İbrahim Tatlıses'ten çok özür diliyorum, ziyaretine gidemedim."
SURVIVOR TAM BENLİK!
Banu Alkan bugünlerde Acun Ilıcalı'nın programlarına takılmış şimdilerde.
Bombayı da o konuda patlattı:
"Acun aslında çok zeki beyne sahip ama bir bende atlıyor. Ratingde yıldızlı farkla bir çıkar."
Dünyanın en zeki kadınlarından biriyim. Aklımla hareket ettiğim an, karşımda Obama bile duramaz.
Survivor'a gider misin mesela:
-"Teklif gelse değerlendiririz..."
Yapabilir misin, makyaj yok orda...
-"Herşeyi yaparım, ben makyajsız daha güzelim"
-Ama orda tamamen doğal şartlarda yaşıyorsun, yiyecek yok
-"Aaa o zaman tam benlik... "
Diyor ki:
"Acun beni çıkartsa ratingleri altüst ederim"...
"İbrahim Tatlıses'in hafif ratingleri düşmüştü. Aracı koyup (Mehmet Ali Erbil filan...) beni alıp programa götürdüler. Ekrandan o gün söyledim, 'yarın birinciyiz' diye... Farkla birinci olduk. İbrahim Tatlıses'ten çok özür diliyorum, ziyaretine gidemedim."
SURVIVOR TAM BENLİK!
Banu Alkan bugünlerde Acun Ilıcalı'nın programlarına takılmış şimdilerde.
Bombayı da o konuda patlattı:
"Acun aslında çok zeki beyne sahip ama bir bende atlıyor. Ratingde yıldızlı farkla bir çıkar."
Dünyanın en zeki kadınlarından biriyim. Aklımla hareket ettiğim an, karşımda Obama bile duramaz.
Survivor'a gider misin mesela:
-"Teklif gelse değerlendiririz..."
Yapabilir misin, makyaj yok orda...
-"Herşeyi yaparım, ben makyajsız daha güzelim"
-Ama orda tamamen doğal şartlarda yaşıyorsun, yiyecek yok
-"Aaa o zaman tam benlik... "
Diyor ki:
"Acun beni çıkartsa ratingleri altüst ederim"...
![banu-alkan-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCleri.jpg](http://www.mizah-tr.com/wp-content/uploads/2011/12/banu-alkan-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCleri.jpg)