Banlananların Banları Ne Zaman Açılacak ?

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,793
Puanı
1,060
Bazı üyelerin bazı konularda banlanan üyelerin ne zaman döneceklerini sorduklarını gözlemledim.

İşte banlanan üyelerin foruma geri dönme zamanları:

cookies: 4 gün 3 saat sonra banı açılacak.

Lordly: 9 gün 0 saat sonra banı açılacak.

Yasin93: 11 gün 7 saat sonra banı açılacak.

warlords: 14 gün 7 saat sonra banı açılacak.

haluk792: 72 gün 22 saat sonra banı açılacak.

Danger UA!: 79 gün 0 saat sonra banı açılacak.

Şimdilik bu kadar yeter. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:

haluk792: 75 gün 4 saat sonra banı açılacak.

Danger UA!: 81 gün 6 saat sonra banı açılacak.

Bunlar totalde ne kadar ban yediler ki?

Bu arada banlanıp banı acılanlar ne zaman dönecek? bkz: @destere 'eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

laaaaaaaaaaaaaaa..........vışhhhhhhhhhhh..............bu ne laaaaaaa...bu ban denilen şey bermuda şeytan üçgeni gibi...bi girdinmi bi daha çıkamıyon...bağımlıık yapıyo herhalde bu ban...bana banlananlar nasıl oluyo anlatsın biiiiiiiiiii...reenciler gibi uzakta ışıkmı görüyok...banlancak olursak nasıl anlayacak...:bilmem:😱mg::D

laaaaaaaaaaaaaaa..........vışhhhhhhhhhhh..............bu ne laaaaaaa...bu ban denilen şey bermuda şeytan üçgeni gibi...bi girdinmi bi daha çıkamıyon...bağımlıık yapıyo herhalde bu ban...bana banlananlar nasıl oluyo anlatsın biiiiiiiiiii...reenciler gibi uzakta ışıkmı görüyok...banlancak olursak nasıl anlayacak...:bilmem:😱mg::D

Girtiş yaptığında orada küçücük yazıyo şu şu tarihe kadar foruma girmeniz yasaklandı diye. Ban açılana kadar ziyaretçi olarakdan takılacan :D ışık mışık yok. Her yer karanlık ::D

ben bile saçma sebeblerden ban yediysem herkes yer..
iyi güzel yapıyonuz böyle