"Bana Herşey Yakışır" Bitti mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
İlk sezonlarında oldukça iyi reyting alan ancak daha sonra saatinin değişmesiyle birlikte totalde ilk 100'e girmekte zorlanan "Bana Herşey Yakışır" bitti mi?

Hafta içi her gün 10.30'da yayınlanan program bu hafta yayınlanmadı ve cuma yayın akışına kadar da yayınlanacak gibi görünmüyor.

Onun yerine aynı saatte haftasonu yayınlanıp oldukça iyi reyting alan Akasya Durağı var gibi gözüküyor.

Bana Herşey Yakışır programının devam edip etmeyeceği ise önümüzdeki hafta anlaşılacak.

Hatırlatalım ki, sevilen yarışmanın formatı beğenilip daha önce yabancı ülkelere de satılmıştı.

alDyR0uaLBHK6vONTgONcTEl.jpg

Fazla uzadı bitse iyi olur artık aa yazın iyi gitmeye devam ediyordu yazın devam edebilir.:D

Seda başlayınca yerine erken saate alınınca kötü gitmeye başladı bakalım bitecekmi belki saatini değiştirirler. :)

@EveN keske küçük sırın tekrarı olsa senden ben yalan dunyayı bodrum tv de Pazartesi yAparmisin

Bodrum tv ye alırmışın

@abay-06 duyan yok

Son düzenleme:
Kanalı değişemez çünkü D pro yapıyor programı.

Oha bunun ratingleri cok iyiydi ben oyle hatirliyorum

A/B`de iyiydi. Ama bu sezon totalde özellikle de saati değişince gerilerde kaldı. Erken saate alındı çünkü. TRT Çocuk`un da listeye girmesi tuz biber oldu. Totalde listeye girmekte zorlanıyor.

Hani sen yazın yalan dunyayı yaziyordunda ondan bahsettim hani sen adını sanal dunya koyacaktin iste o

A/B`de iyiydi. Ama bu sezon totalde özellikle de saati değişince gerilerde kaldı. Erken saate alındı çünkü. TRT Çocuk`un da listeye girmesi tuz biber oldu. Totalde listeye girmekte zorlanıyor.

Yalan dunyayı yaziyordunda forumun kanali griffinde ondan bahsediyorum

Diğer forumun kanali bodrum tv ye alirmisin Pazartesi yayınlansak bende

@EveN

Son düzenleme:
nedir bu kanalDin inadi, nagehanin programi olmadi, seda sayanda olmadi.
hal bu ki az parayla mutfagim - ban her sey yakisir iyi reyting aliyordu
eskileri dibe çektin , yenilerinde tutmadi, ne bu inat??????????????????????????????????/

Kanal D resmen harcadı "Bana Herşey Yakışır"ı gayet güzel gidiyordu saat değişikliği yapıp düşürdüler. :)

D productions bitirerse yayin hakki baska yapima gece bilir

Bence sezon finali yapıp yazın tekrar başlamalı çünkü format çok güzel ve bitmemeli

Hayır Erdi Film yapıyor. :D

Bitmeli bence. Düştü bir kere artık. Toparlanması zor..

Forum İstatistikleri

Konular
176,435
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto