'Bana Baba Dedi' Yayından Kaldırıldı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
thumbnail_1434099323.jpg

Tv8 ekranlarında yayınlanan Bana Baba Dedi yayından kaldırıldı.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, başrollerinde Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Yağmur Tanrısevsin gibi isimlerin yer aldığı dizi yayından kaldırıldı.

Dizi böylece 7. bölümün sonunda ekranlara veda etmiş oldu.

Son düzenleme:
Bana Survivor Dedi deselerdi belki daha uzun devam edebilirdi. Acun'un Survivor dışında başarısızlıkları devam ediyor. :):)

İsabet olmuş acun sadece konuşmayı biliyoor Yaptığı bişey yok gözü onun bunun kanalında Buna başarı denilmiyor agabey

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acun dizi işinde pek başarılı değil, bunun yeni sezon onayı alması sürpriz olmuştu doğrusu. Tüm ekibe gecmiş olsun.

Ben diziyi hiç izlemedim, fragmanları güzel görünüyordu ama. Geçmiş olsun tüm ekibe.

Umarım bir yanlışlık vardır diziyi izlemesem de en azından 13 bölüm devam etmesini isterim

bitmemiş beyler yeni versiyonu "bana baba deme" olarak yola devam edecekmiş)))

acun bu yıl dizilerde kaçak gelinler bana baba dedi ayrılsakta beraberiz hepsinde çuvalladı maral sayesinde idare etti bu sezonu

yarışmalardada hepsinde çuvalladı o sesler yeteneksizsiniz ninja wairor falan yarışma alanındada survivor sayesinde idare etti

seneye maral ve survivor da düşüşe geçerse eğer acun yeni kanalında 3.yılı göremez tnt gibi kapanır kanal :F:F:F