'Bana Artık Hicran De' Dizisine Yeni Oyuncular!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Volkan Kocatürk’ün yönetmen koltuğunda oturacağı, 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yazarı Coşkun Irmak ve eşi Gülizar Irmak'ın senaryosunu kaleme aldığı 'Bana Artık Hicran De' dizisine dört yeni oyuncu dahil oldu.

Acılı bir anne - kız hikayesi anlatılacağı diziye Nadir Sarıbacak, Tamer Levent, Nur Sürer ve Zeyno Eracar katıldı.

Aslı Enver anne rolüne transfer oldu. Coşkun Irmak, Aslı Enver’in hayat vereceği Hicran karakterini şu sözlerle özetledi:

“Hayat, her an seçim yapmak zorunda kaldığımız ve yaptığımız seçimlerle şekillenen bir süreç. Hicran, bütün kadınlar arasında bir kadın. Doğup büyüdüğü yuvada söz dinleyen bir çocuk. Sonra, bir genç kız . Seven, aşık olan, kırılan bir yürek sonra da.... Bütün anneler arasında bir anne. Bu hayat, günün birinde seçim yapmaya zorlar Hicran’ı. “Ben senin annen değilim”, der kızına. ‘Peki, sana ne diyeyim anne?’ sorusuna yanıtı, çaresizlik ve isyan dolu bir fısıltıdır: “Bana artık Hicran de...”
Kanal D’de yeni sezonda ekrana gelecek dizide Buğra Gülsoy ve Alican Yücesoy gibi isimlerde yer alıyor.

NUR SÜRER

12915710.jpg

TAMER LEVENT
celaly.jpg

ZEYNO ERACAR

Zeyno-Eracar-.jpg

NADİR SARIBACAK

sb11.jpg

Nadir Sarıbacak'ı bir diziden çıkaracağım ama geri kalanını pek tanımıyorum. Diziye başarılar.

nadir saribacak, yillarin oyuncusu ama malesef taniyani az, istanbulun altinlarindaki fahri performansi unutulur mu.
Nur surer: her zaman ki gibi yine iyi iş çikaracagindan şuphe yok, asi/sultan dizilerinden hatirlayanlar olur.
Tamer levent: dizilerden uzak duran bi adam, şaşirdim.
Zeyno ercar: OBGZKdeki Neriman performansi çok iyidi, bu resimden taniyanlar olabilir.:
images

Nadir Sarıbacak izlemem için yeter bana.Şubat dizisinden sonra hayranı oldum kendisinin Ben de Özledim ve Sen Aydınlatırsın Geceyi rolleri de çok güzeldi.

Kadro çok güzel Asli Enver ve Buğra Gulsoy'un seçimlerine güveniyorum.Yeradiklari projelerin hepsi kaliteli.
Heyecanla bekleyeceğim dizim olur umarım.

Nadir sarıbacaki kimse Gönülçelen'den tanımıyor mu 😱 Günay Karacaoglu ile karşılıklı sahneleri diziyi izlettiren sahnelerdi:)

Asli anne rolünde oynayacak kadar yaşlandi mi:(

by Tapatalk

Zeyno eracar😱
😱 Avatarına ve transfere for ! İşte bu işte zeyno eracar:oley: Harika. Çok sevindim şu an. :) nur sürer de iyi bi seçim olmuş. Ama diğer iki seçimi tanımıyorum. :)

Coşkun ırmak yine on numara konuşmuş, bayılıyorum bu adamın şiir hissinde ki sözlerine. Klişe dediğimiz durumu bile nasıl etkileyici sözlerle ifade etmiş.:bhr:
merakla teaser'ı bekliyorum. :)

Zeyno Eracar ve Nur Sürer süper seçimler olmuş. :) Aslı Enver de çok yakışacak Hicran karakterine. :love1: Merakla bekliyoruz diziyi. :)

Hepsinin de dizilerini izledim Tamer Levent, Osman Sınav'ın Kılıç Günü dizisinde oynadı nasıl tanımazsınız. Son olarakta Fatih dizisinde rol almıştı.:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy