'Bana Artık Hicran De' Dizisinden Yeni Bilgiler!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1405752413.jpg

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği, Volkan Kocatürk’ün yönetmen koltuğuna oturduğu, Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin senaristi Coşkun Irmak’ın senaryosunu kaleme aldığı Bana Artık Hicran De dizinin çekimlerine 24 Temmuz’da başlanacak.

Zengin ve fakir çatışmasından beslenecek olan dizide, aşk, entrika ve tutkuyla bezenmiş bir hikaye anlatılacak. Eylül ayında izleyici ile buluşacak dizide, en önemli karakterlerinden biri de Lale olacak. Uzun süredir Lale karakteri aranıyordu. Sonunda aranan oyuncu bulundu. Dizide Lale’yi Şebnem Hassanisoughi canlandıracak.

Dizinin daha önce kesinleşen oyuncu kadrosunda, Buğra Gülsoy, Aslı Enver ve Alican Yücesoy bulunuyor.

Buğra Gülsoy en sevdiğim oyunculardan olduğu için diziyi şimdilik takip etmeyi düşünüyorum[emoji4][emoji4]

Son katılan oyuncuyu Kayıp Şehir'de izledim pek beğenmezdim biraz yapmacık kalıyordu ama iyi sayılır. kadının soy adını görünce büyük şok yaşadım belirteyim.:F

Şebnem gayet iyi oyuncudur. Kayıp Şehir'de mükemmeldi zaten bu diziye de yakıştırdım. İyi bir dizi olacağını düşünüyorum.

çok ama çok kötü bi seçim. kayıp şehir de, bunla kocasını bi türlü sevememiştim zaten.. itiraf etmeliyim ki dizinin cast'î beni tatmin etmedi...