Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

Öncelikle şunu diyim, dizi insanın içine sine sine ilerledi. Bu da demek oluyor ki dizi uzun vadeli planlanmış, hemen izleyiciyi ele Akalın'da gerisi Allah Kerim havası yok.

Aslı Enver'den bu performansı gerçekten beklemiyordum. Altından gerçekten kalkmış rolün. Naif karakteri çok inandırıcı kılmış.

anne ve baba rolü tam yerinde. Özellikle babanın ağır mizacı ve düşünceli tarzı çok hoş bi renk dizi adına.

Alicandan beklenilen oyunculuğu gördüm kendi adıma. Kilit erkek rolü başarılı şekilde oynayacaktır. Bakalım bu silik tarzdan hangi bölümde kabuğunu kırıp çıkacak ?

buğra her zaman ki gibi fena değil..

sarıbacak, yani kamyoncu süper oynadı. O tarz bi insan amca bu kadar iyi temsil edilirdi. Umarım gelişen olayların içinde o da etkin yer edinir kendine.

aslı'nın arkadaş fena. Kızın başını fena yakıcak.

şebnem(lale) gözüme çok batıcak diye düşünüyodum ama öyle olmadı. Gayet iyiydi.

gerçekten 33 günde çekilmiş bi dizi olmuş. Hiçbir oyuncu sırıtmadı ilk bölüm olmasına rağmen(Buğra hariç). Müzikler çok hoş. Kurgular başarılı, karakterler tek düze tanıtılmadı.

2. Bölümü merakla bekliyorum.

Dizinin yolu açık, reytingi bol olsun

Güzel diziye benziyor İlk başları kaçırdım ama biraz izledim fazla bişey anladım konuyu tam olarak kaza sahneleri ve olay yerine gelmeler @yakup09

@ABAY_06 hem günümüz hem de 16 yıl öncesi gösteriliyor. O yüzden belki anlamamışsındır. Kaza günümüz, kaza harici sahneler 16 yıl öncesi.

Arabaların son model olupta telefonların eski olmasını baya saçma buldum. İnandırıcı olmalıydı kesinlikle. Umarım ilerleyen bölümlerde daha güzel olur dizi.

Arabaların son model olupta telefonların eski olmasını baya saçma buldum. İnandırıcı olmalıydı kesinlikle. Umarım ilerleyen bölümlerde daha güzel olur dizi.​
@blackoutt Hangi sahneyi kastediyosun ?

Aşktan Kaçılmaz çok daha güzel bence bi kere.

Reklam verene kadar izlediğim kısım büyük bir etki bırakmadı ama devamını görmeliyiz.

Ben ilk bölümden pek bir şey anlamadım fazlasıyla karakter tanıtımları olduğundan olsa gerek hikayeyi görmeden erken konuşmak istemiyorum ama ilk bölüm beni bağlayamadı kendine tabi hikaye henüz başlamadığından dolayı eminim. Gelecek hafta son bir şans vereceğim sonrasında da olmazsa üzgünüm @yakup09

Ben kaza sahnesini çok beğendim. İzlerim gibime geliyor

Bu bölümde kaza sahnesi dışında ilgimi çeken hiçbir şey olmadı. İkinci bölüm son şans.

Onu anladım da konuyu tam olarak çözemedim
Konuya girmediler anlamaman normal))) tahminen konu şöyle. Evlenmek istemeyen genç kız. Kaçar. Kaçmasına yardımcı olan iki gençle aşk üçgeni yasar. Gençlerden biri ama evlidir. Bu genclerden Evlilik dışı bir çocuğu olur ve çocuğundan bir şekilde kurtulup kendine yeni hayat kurar. Ama çocuğu annesini bulur ve kaza sahnesi

tekrarının son 30 dk sini izledim beğendim özellikle bıuğra gülsoy çok iyiydi bence.)

Diziyi izledim.İlk başlarda sıkıcıydı ama son sahne bence güzeldi.
Buğra Gülsoy yapmacık bu çocuğa zengin rolü olmuyor ya şımarık rolü yakışmıyor...
Ayrıca bence dizi fatmagülün konusu gibi olacak galiba hicrana tecavüz edilecek diye düşünüyorum.Ayrıca o anası hep sokuyor babasının aklına evlen evlen diye

eğer sarmadıysa tabii izlemezsin, zorla olmaz bu seçimler.
benim için tekrarına bakman bile yetti.

bende begendim ilk bolumu
Aslinin nerdeyse tum projelerini izledim ve hic bir dizisinde kotu ve ya zayif oyunculuk gormedim.Bu kiz cok yetenekli.Bazi star oyunculari gibi kaprislide degil ama bazi star oyunculara oyunculukta bin basar.

Evet konu açıklığa kavuştu @yakup09