Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

Başka kanala geçme ihtimali yok mu ?

@sokak sanati evet kesin. Zaten oya doğanada buğra dm'den yazmış final bile olmAdan bitiriyolar diye.. Yazık cidden..
Bu konuyu konuşamadık seninle üzgünüm cidden Yakup.

Şaşırmadım gerçi ben Kanal D'nin diziyi harcayacağı belliydi. Bir dizi bu kadar kolay harcanmamalı. Kanal giderek güven ve prestij kaybediyor bu hamleleriyle.. Ortada dizi ekibinin verdiği emek var, dizinin sevenleri var yazık cidden..

@Harunnn60 keşke fox'a geçse ama maalesef hem kıyıyor hem de çıkış bırakmıyor kanal...

@Bully bemde çok üzgünüm. Oyuncuların röportajlarında konu iyice tavan yapacakmış tempo olarak. İşleyişi biraz durgundu ama bi sıcaklık vardı, sağlam ilerleyecekti dizi.. Ya o kaza sahnesi için 4 gün harcamışlar bi kaç sahnenim çekimi filan 14 saat sürmüş. Aslı o saçlarını boyamaya kıyamazken sırf bu dizi için boyadı, 4 bölüm yayıma koyup bitirilen bi dizi için.. Nadir sarıbacak, zeyno eracar onun kocası rolündeki adam vs bu kadro çok zor bi araya gelir bi daha. Senaryo aşırı saçma başlasa tamam bı ışık göremediler kaldırıyolar diycem ama gayette iyi ilerliyodu. İnce ince işliyolardı.. Yani be kanal biliyosunki bu tür diziler öyle konediler gibi hemen yüksrk başlamaz yavaşça yükselirler, bunları bildiğin halde ve sabredemiyceğinide bildiğin halde ne diye alıyorsun diziyi o zaman ? Star bile total de umutsuz vak'a olan reaksiyonu her kuşağa tekrarlarını koyarak yükseltti.. Ciddi diyorum artık kanald'de bAşlamak lüks değil tam tersine büyük bi tehdit ve dezavantaj. Ben beren hariç başka projelerini izlemeyi düşünmüyorum artık bu kanalın.

Belki final olmaz yani çünkü 2.olmus dizi
2.olan diziyi bitireni ilk tefa görüyorum

@sokak sanati evet kesin. Zaten oya doğanada buğra dm'den yazmış final bile olmAdan bitiriyolar diye.. Yazık cidden..

Şuan çok doldum yine. Fox'a falan geçme ihtimali yok mu yaw.

Çok doluyum bende laaağğğnnn.
Yazını ve kaçırılanları Okudukça Kanal D'ye bela okuyorum.

O zman bu kanal kendisine aşkı Memnu ve yaprak dökümü gibi diziler istiyor galiba
bu niyetle öyle dizileri ömrü billah bulamazlar. vadi,as gibi çıtayı aşşağıda tutmak için kararlılar

Neyse yaa daha fazla sinirlerimi yıpratmayayım.
aynen. bende çok sinirliyim. şu sezon 2 dizi terci etmişim 2 side yayından kalkacak üstelik biri 2. oluyor biri 3. listede. bunları düşününcede haliyle hıslanıyosun..

Allah Vadi'yi elinde patlatır umarım.
Şeref Meselesi ilk 100'e girmezde Hicran'a muhtac ettirsin Rabbim. Küçük Ağa'sınında belası tez gelsin başını duvarlara vursun İrfan şahin.Hayat Yolunda iyi gitmez inşallahta Doğan grubu batar. Allahım sen şu aknalı Star dizilerine muhtaç et lütfen.... ohhh.
Bunlar bir tutarsa yandın sen Kanal d.

kötüye bi şey olmaz. iyiler yanar genelde..

Ben hayatımda böyle bir beddua görmedim

@Bully sen kanal d ye sempatim var diyordun biraz oku buraları

Hayır kanal d nin yayın politikası hakinda ne düşünüyorsun ?
onu öğrenmek istedim
))
Kanal D Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü, Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi dizilerden sonra kaliteli diziler çıkarma sorunu yaşıyor. Bunun da tns denekleriyle alakası var biraz. Mesela Kayıp benim son zamanlarda gördüğüm en kaliteli dizilerindendi ama tutmadı maalesef çok yazık oldu.

Ama kanal çok kolay dizi harcayan bir kanal maalesef bu huyları benim de hoşuma gitmiyor. Hicran ve Gültepe'nin bitecek olmasına ben de üzülüyorum diziler bu kadar kolay harcanmamalı çünkü bu dizilerin hepsi büyük emeklerle çekiliyor.

Kanal bu sene gereksiz yere çok dizi yaptı. Bu dizilere yer açmak için de haliyle kıyım yapmak zorunda. Hicran bu uğurda harcandı maalesef. Kanalın bundan sonraki dizileri tutarsa sıkıntı olmaz ama tutmadığı takdirde yayın politikalarını ciddi bir şekilde gözden geçirmeleri gerekecek..