Aradaki 2 isim kimm😱14.yü.
Aradaki 2 isim kimm😱14.yü.
Onlar ünlü değildi.Aradaki 2 isim kimm😱
Diğerleri de ünlü değil ki ; @Forumdash, cookies, eskici, maskeli, deniz marulu, Kerem, özgür, haruncuk falan yani ex kocalarınOnlar ünlü değildi.
Tanıdık değildi demek istedim saftirik. .ssDiğerleri de ünlü değil ki ; @Forumdash, cookies, eskici, maskeli, deniz marulu, Kerem, özgür, haruncuk falan yani ex kocaların
Evde kalan sensin kokmuş,tuzlayalım da daha fazla kokmaEvde kalıcan bak @serhatt 11 kere evlendi boşandı, 12.yi arıyor
Çok iyi başladı bölüm, öyle de devam ediyor. Yarın 5.50 reytinge yükseliriz.Beklediğim gün geldi sonunda bakalım nasıl olacak
18 ilin yarisi 1 ilin Iki çeyregi ile reyting ölçülmezdizinin 4 bolumunu birden haftasonu maratonun da aradan cikardim. izledigim bolumler baglaminda diyecegim : tek kelime ile cok ama cok kaliteli bir is olmus.
diger yandan, reyting vs endisesi olmadan -sahsen digital de gormek isterdim.
devami ve detayli kendimce karaladigim noktalar >
en basta *burak deniz'in oynadigi, hatta buyuk oynadigi karakteri *dissosiyatif kişilik bozukluğunu -bu denli etkili ve gercekci oynamasi tam anlamiyla ayakta alkislamalik oyunculuk performansi.... hem kenan hem dogan rollerinde cok saglam gecisler mevcut. cidden cok zor olan cift rolde karakter derinliklerini cok basitmis gibi izlettirmesi - asiri haz veriyor izlemesi.
sevgili burak deniz - yarim kalan asklar- filminde de muthis oynamisti benzer vibe da. dolayisiyla sasirtmadi bu ust duzey performansi.
diger yandan,
hande ercel'in savci rolu gibi agir bir rolun ustesinden geldigini gormek takdir edilesi. bu zorlu surecte leyla karakterine adeta nefes olan/motive eden 2 kisi hatta 3 kisi mevcut. 1-kenan,digeri avukat,sonuncusu da cem devran'in oynadigi karakter.
hande'yi ozellikle *halka dizisinde izlemis begenmistim.
bambaska biri dizisinde daha da iyi buldum kendisini.
bir cok sahne nin uzerinden layikiyla geldi.
uyum olarakta cok cok iyiler. son bolumde evdeki sahneler(is dolayisiyla sabahlarken yasanan sahneler cok iyidi her ikisi adina),
derken ist disindaki sahnelerde kaldiklari yrde kuvet sahnesi duyguyu cok iyi gecirdi hem o hem burak deniz.
birde gecen bolumde avukat kankasina icini dokerken agladigi sahne cok ama cok basariliydi. sahneyi youtube dan tekrar izledim.
*bir detay disinda cok ama cok fazla begendigim bir dizi oldu.
oncelikle ,dizinin hikaye'sini ozgun ve de kaliteli buldugumu belirtebilirim.
teknik anlamda, ozellikle goruntu yonetmeni harika isler cikariyor.
istanbul disi doga manzaralari sahneleri disinda,
istanbulun 24 saat akan gunluk enerjik gecisini kus bakisi cekimlerle cok guzel yansitiyor. kimi zaman da cok guzel yavas dingin goruntulerle tamlandiriyor.
ozellikle her galata, bogaz manzarasi ve vapur cekimlerinde adeta diziiye isinlanip orada olma hissiyati verdi.
< tek kelime ile cok iyi .
dizinin genel muziklerini de cok begendim. birde ozellikle dram sahneleri ve ikilinin bas basa flortozvari anlarindaki arka plan muzikler cok basarili.
hikaye de basrol ikilinin sahneleri cok olsa da, dizinin diger degerli oyuncularini da es gecmemeli.
dizide basrollerin aile buyukleri cidden bayagi buyuk oynuyorlar.
kenan'in oz olmayan anne babasi nin evdeki sahnelerin de- ozellikle annesini oynayan oyuncu sahneleri tasimis buyutmus kapindan tasirmis adeta.
< cok iyi performanslardi hem kocasi ile hem oglu ile olan dram sahneleri dolayli.
baba da anne den geri kalmadi. hem evdeki sahnelerde, hem adliyede olan sahneler, hem basrol ikili ile olan sahnelerinde cok gercekci oynayip duyguyu gecirdi.
< menderes samancilar ile karsilikli sahnelerini de es gecmemeli.
menderes bey demisken. dizi de kilit rollerden birin de yer aliyor.
4 bolumdur cok iyi isler cikardi kendi sahneleri dolayli.
ilk bolumdeki adliyeye geldigiindeki performansi zaten ne denli gizemli ve de dolu bir rolde olacaginin ayak sesleriydi...
hem burak,hem hande , hemde cem davran ile sahnelerin de cok cok iyi oyunculuklarla sahneleri kanimca bir tik yukari cikardi. . .
keza dizideki karakteri ici dolu tecrubeli biri rolunde . kendisi adeta kenan/dogan gelgitlerin de adeta denge ve tutkal gorevi ustleniyor... < umarim sahneleri azalmaz daha da artar.
hande nin babasini oynayan oyuncu da buyuk oynayan diger isimlerden. bolumler ilerledikce rolu ve sahneleri de ayni oranda buyuyor artiyor. hele son bolum bu fazlaca etkili yansitildi....
dizi de her iki basrolun kankalari mevcut.
biri tvde kenan'in yardimcisi rolunde,,,
digeri leyla nin can dostu rolundeki avukat karakteri rolunde.
ozellikle avukat rolundeki oyuncu nun leyla ile olan sahneleri cok basariliydi,,klise olabilecek gecisleri enerjisi ve mimikleri ile bir tik ileriye tasidi,kendini izletti.
avukat demisken, dizi de tek egreti olabilecegini hissettigim durum 4.bolumde belli ettirildi. leyla nin evli olan abisi ile bir gecmisi var gibi.
umarim bu yoldan vaz gecilir. ferit aktug'un oynadigi karakter bence potansiyeli olan enerjik bir rol. hem kenan ile is yerindeki sahnelerde,hem is disi muhabbet sahnelerinde sahneler de iyi oluyor bir arada olmalari. bu sayede avukatla da tanismisti, bir iliski baslar beklentisindeydim, kiz tarafi biraz cekingen ve kararsiz taraf durdugundan,simdilik net bir durum yok.
< haliyle uzerine birde 4.bolumde leyla nin abisi ile de tekrardan yillar sonra denk gelmeleri de -elbette avukat'in kafasini daha da karistirmisa benziyor. < gecmiste olasi ne yasanmissa gecmis bitmis.... bi taraf evlenmis digeri de kariyerinde kendi ayagi uzerinde duran avukat olarak hayatina devam ediyorken kafa karistirmaya bulandirmaya gerek yok-bence.
bu nokta da leyla ve kenan kopru vazifesi olurlarsa -kendisi kenan'in yardimcisi ile bir baslangic yapmasi akabinde -geriye ikilinin enerjik sahnelerini doya doya izlemek kaliyor.
son olarak,
*trajik yangin konusuna saglam girisi 4.bolumde net hissettik. dizi bu ana arter konu uzerine vitesi bundan sonra daha da arttirarak gider gibi... daha da derinlemesine islenecegi asikar . olmasi gereken de bu elbette. heyecanla bu baglamdaki sahneleri bekliyorum. < gecmisteki olayi yapan kesimin capi vs 'si ufaktan gosterildi neler yapabileceklerine dair....
keyifle yeni bolumleri bekliyor olacagim.
Bölüm çok iyi başladı, öyle devam ediyor. İnşallah artışın devamı gelecek yarın ablam.Beklediğim gün geldi sonunda bakalım nasıl olacak
Bölüm çok iyi başladı, öyle devam ediyor. İnşallah artışın devamı gelecek yarın ablam.
Burak Deniz'im döktürüyor şu an oyunculuk olarak.Aynen bu bölüm çok iyi gidiyor ya bayıldım
Burak Deniz'im döktürüyor şu an oyunculuk olarak.
Ya Hande'm de ağlattı son sahnede. Gördün mü?Harika bir bölümdü harikaa
Ya Hande'm de ağlattı son sahnede. Gördün mü?
Ve tüm kozumuzu oynadık, artık 4 reytinge çıkmalı en az yeni haftada. Olacak inşallah.Beklediğim gün geldi sonunda bakalım nasıl olacak
Ohaa fragmana bakk😱Ve tüm kozumuzu oynadık, artık 4 reytinge çıkmalı en az yeni haftada. Olacak inşallah.
https://twitter.com/x/status/1722727232794239367
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?