Balotelli: "Gollerimi Anneme Adıyorum"

xdragxx

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
49,702
Reaksiyon puanı
28,367
Puanı
1,060
Yaş
29
Konum
ANKARA
194822hp2.jpg

Almanya ile oynanan yarı final mücadelesinde İtalya adına iki gol kaydederek zaferin mimarlarından olan Mario Balotelli, gollerini üvey annesine adadığını belirtti.


Radio Sport için verdiği özel demeçte maçın ardından çok özel dakikalar yaşadığını ifade eden Balotelli, "Final düdüğüyle beraber soluğu annemin yanında aldım, gerçekten çok özel dakikalardı. Gollerimi anneme adıyorum. Bu an için çok bekledim. Onu mutlu etmek tek isteğimdi. Finalde de benim yanımda olacak, umarım orada da gol atabilirim. Altın Ayakkabı? Sadece gol atmak için uğraşıyorum" şeklinde konuştu.
Çeyrek finalde İngiltere'yi kupanın dışına ittikleri için Manchester City taraftarıyla sorun yaşmayacağını iddia eden İtalyan oyuncu, "Takımıma yardım ettim ve İngiltere kupa dışında kaldı. City taraftarı beni seviyor. Turnuva bitince İtalya'ya değil Manchester'a döneceğim." ifadelerini kullandı.


Mario Balotelli, Almanya karşısında attığı gollerle Euro 2012'de gol sayısını 3'e yükseltti ve gol krallığı için adaylığını sürdürmeye devam etti.