Size enerji gelince ister istemez ve mecburen bana da geldio enerjiye sende kapilmissin ama
Size enerji gelince ister istemez ve mecburen bana da geldio enerjiye sende kapilmissin ama
senin bitmek bilmeyen etiketlerinSizin 12.meluna verdiğiniz avatar cezası
Reaksiyonlarım göze çarpınca hareketlenen konulardaki mesajlar da balon bencesenin bitmek bilmeyen etiketlerinetiketsiz mesaj yazamiyorsun reaksiyon meraklisi
hareketlenen konular ile senin reaksiyonun alakasini cözemedim? oralarda 1 reaksion verilir en fazla 2Reaksiyonlarım göze çarpınca hareketlenen konulardaki mesajlar da balon bence
Aynen, @Dosi reaksiyonlarına balon diyorsa hareketlenen konulara da balon diyebilmeliReaksiyonlarım göze çarpınca hareketlenen konulardaki mesajlar da balon bence
hareketlenen konular ile senin reaksiyonun alakasini cözemedim? oralarda 1 reaksion verilir en fazla 2
Bnm reaksiyonlar 10 yıldır var bir anda hareketlenmiyorAynen, @Dosi reaksiyonlarına balon diyorsa hareketlenen konulara da balon diyebilmeli
Ben ikisine de dedim
İşte 10 yıldır var diyorsun bu çok uzun bir süre, genel reaksiyon listesinde zirvede olmak istiyorsun demek kiBnm reaksiyonlar 10 yıldır var bir anda hareketlenmiyor
Bully nin sıvacılığı da balon çıktı son zamanlarda
Reaksiyonda zirvede kim var?İşte 10 yıldır var diyorsun bu çok uzun bir süre, genel reaksiyon listesinde zirvede olmak istiyorsun demek kiBu da sonuçların balon olduğunu gösterir
Konuların bir anda hareketlenmesinin balon olduğuna katılıyorum ve benim sıvacılığım da balon olabilir evet
Hem reaksiyonda hem mesajlarda xemrexxx birinci.Reaksiyonda zirvede kim var?
Ben kaçıncıyım sence ?Hem reaksiyonda hem mesajlarda xemrexxx birinci.
Hem reaksiyoncu, hem çenebaz
Bnm mesaj, reaksiyon, hit vb. Her alandaki rakiplerim ölü yani istememe gerek yokİşte 10 yıldır var diyorsun bu çok uzun bir süre, genel reaksiyon listesinde zirvede olmak istiyorsun demek kiBu da sonuçların balon olduğunu gösterir
Konuların bir anda hareketlenmesinin balon olduğuna katılıyorum ve benim sıvacılığım da balon olabilir evet
Sende erkek seçersin.Bnm mesaj, reaksiyon, hit vb. Her alandaki rakiplerim ölü yani istememe gerek yok
@12.Adam ın Fb sevgisi de balon bence bir cıbır bulsak kadın mı Fb mi desek kadını seçer
İsveç ekonomisi de balon çıktı adam tek başına İsveç’ten daha büyük oldu @Dosi şok mosi wefad 😅😂🤣Sende erkek seçersin.
"Fav10 Üyeleri" kısmında mesajlar ve reaksiyonlar bölümü var, herkesin kaçıncı sırada olduğu görünüyor. Kendini de görebilirsinBen kaçıncıyım sence ?
Teşekkür ederim."Fav10 Üyeleri" kısmında mesajlar ve reaksiyonlar bölümü var, herkesin kaçıncı sırada olduğu görünüyor. Kendini de görebilirsin
Reaksiyonda ilk 20’de değilim."Fav10 Üyeleri" kısmında mesajlar ve reaksiyonlar bölümü var, herkesin kaçıncı sırada olduğu görünüyor. Kendini de görebilirsin
Senden daha iyi ekonomiye sahipsek sorun yokİsveç ekonomisi de balon çıktı adam tek başına İsveç’ten daha büyük oldu @Dosi şok mosi wefad 😅😂🤣
https://twitter.com/x/status/2002481015693119677
Reaksiyon listesi ilk 20'den sonrasını göstermiyormuş. O zaman hedefin ilk 20'ye girmek olsunTeşekkür ederim.
------
Reaksiyonda ilk 20’de değilim.
Ulan o kadar verdik bir halta yaramadı.Reaksiyon listesi ilk 20'den sonrasını göstermiyormuş. O zaman hedefin ilk 20'ye girmek olsun
O liste alınan reaksiyonları kapsıyor yalnız, verilen değil
Neden çift yönlü değilde tek taraflı saçmalığın daniskasıO liste alınan reaksiyonları kapsıyor yalnız, verilen değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?