Biz diziyi seviyoruz Necati değil ama bazı kitleleri rezalet o doğru ama dizi müthiş tartışmam bu konudaDizinin ilk bölümü kötü değildi ama aman aman görsen sanki en iyi dizi.
Bir tapmadıkları kaldı ama.
Madem bunu özledin git İlk ve Son'u izle Özge ve Şerif Erol'un orada da bir sürü ortak sahnesi var.
+Süper kahraman filmleriNolan'ın Batman üçlemesi...
Diziye tapmak demiştim zaten be.Biz diziyi seviyoruz Necati değil ama bazı kitleleri rezalet o doğru ama dizi müthiş tartışmam bu konuda
Hiçbirini izlemedim Süper Kahraman illaki vardır+Süper kahraman filmleri
+Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter serisi...
Aşırı katılıyorum...+Süper kahraman filmleri
+Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter serisi...
İlk Kurtlar Vadisi en iyi yerli dizidir. Daha iyisi gelmemiştir ve gelmeyecektir..Diziye tapmak demiştim zaten be.Ondan kaliteli dizi yok diyenlere ayar oluyorum.
Bence de Türkiye'nin en iyi yerli dizisiDiziye tapmak demiştim zaten be.Ondan kaliteli dizi yok diyenlere ayar oluyorum.
İzleme zatenHiçbirini izlemedim Süper Kahraman illaki vardır
Senle ortak olduğumuz nadir şeylerİlk Kurtlar Vadisi en iyi yerli dizidir. Daha iyisi gelmemiştir ve gelmeyecektir..
İlk Kurtlar Vadisi en iyi yerli dizidir. Daha iyisi gelmemiştir ve gelmeyecektir..
Çok komik şakaymış, güldük ve eğlendik.Bence de Türkiye'nin en iyi yerli dizisi
Zaten biz iyi değiliz ama yaptığımız işleri de inadına biz yaptık diye beğenmeyen bir kitle var onlar da balonİzleme zaten
Star Wars serisi. Türkler çekse dalga geçilirdi...
Çoğu şeyimiz ortak aslında..Senle ortak olduğumuz nadir şeyler
Ne herkesin birbirinin koynunda olduğu Aşkı Memnu muÇok komik şakaymış, güldük ve eğlendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?