'Balkan Ninnisi' Final Yapıyor! | TRT 1

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,576
Puanı
1,061
FhDp4K_XgAActeG

TRT 1'in sevilen dizisi Balkan Ninnisi'nden kötü haber geldi.

Başrollerini Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Merih Öztürk, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı gibi isimlerin paylaştığı, yaz sezonunda başlayan ve yakın zamanda gün değişikliğine giden yapım, düşük reytingleri nedeniyle 20. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Öte yandan dizinin yapımcısı Uğur Uzunok, yine çekimleri Makedonya'da gerçekleşecek ve TRT Dijital'de yayınlanacak olan yeni projesinin hazırlıklarına başladı.

Balkan Ninnisi, final bölümüyle 17 Kasım Perşembe 20.00'de TRT 1'de!

Kaynak: Birsen A.

• Üzücü
Reactions: Mehmet Can
Olsun hikaye hızlı ilerledi diğer dizilerde 3 sezonda ortaya dökülen sırlar 20 bölüme sığdı :(
Başka dizi olsa yaz sonuna kadar flört, sezon ortasına kadar sevgililik, ikinci yarıda pavel ve gülendam'ın çifti ayırma çabaları ki bu arada ikisi sevgili olur, ikinci sezon ertan ve yovankanın nişan ve evlilik süreciyle süleyman nina aşkı, 3. Sezon ertanın babasını bulma ve yovankanın hastalanması, iyileşmesiyle vasat bir final

• Beğendim
Reactions: xemrexxx
Filiz Ahmet çok yanlış yaptı, katılım haberini duyunca zaten çok şaşırmıştım...

• Üzücü
Reactions: xemrexxx
İzlemesem de sempatik bir diziydi ama görünen köy kılavuz istemez. Yine de 20 bölüm gitmesi sevenleri adına iyi bir teselli olmuştur geçmiş olsun.

Dizinin günü değişmemeliydi. Perşembe hiç olmamalıydı. Balkan Ninnisini izleyenlerin ciddi bir kısmı Ertan Saban için de Gelsin Hayat Bildiği gibi izliyordu zaten.

Emegi gecen herkese tesekkürler. Hic izlemedim ama yine 20 bölüm iyi gitmis.