Balçiçek İlter Kanal D'de!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,125
Puanı
1,060
72293

Kanal D'de yepyeni bir program daha başlıyor!

Son olarak Star TV'de program yapan Balçiçek İlter bu sezon Kanal D ile anlaştı. Dr. Özlem Cankurtaran ile birlikte sunacağı sağlık programının adı ise "Balçiçek ile Dr. Cankurtaran" olarak belirlendi.

"Balçiçek ile Dr. Cankurtaran" alanında uzman doktorların ve hastalıkla mücadele eden hasta ya da hasta yakınlarının ve zaman zaman ünlü isimlerin katılacağı bir program olacak. Programa konuk olacak hasta ve hasta yakınlarının hikayelerine, sağlık sorunlarına alanında uzman doktorların deneyimiyle çözüm aranacak.

"Balçiçek ile Dr. Cankurtaran" çok yakında Kanal D'de!

Kaynak: Ranini TV

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Angelica and Gizmen
Şu tür programlar tutmuyor, bence habercilikte ilerlesin diyeceğim ama bu kadının yalan haberi çoktu bir ara. :A

Kanal D iyi atılımlara başladı, sabah mı olacak diyeceğim de sabah 7-8 arası boşa harcar. Akşam desem 4-5’ten sonrası riskli olur. Bilemedim...

Hayat Sağlıklı Güzel programını bitirmiş kanal. Kesin onun yerine gelecek gibi. Çünkü 16'da Yaralı Kuşlar var.

Kanal D'de yepyeni bir program daha başlıyor!

Son olarak Star TV'de program yapan Balçiçek İlter bu sezon Kanal D ile anlaştı. Dr. Özlem Cankurtaran ile birlikte sunacağı sağlık programının adı ise "Balçiçek ile Dr. Cankurtaran" olarak belirlendi.

"Balçiçek ile Dr. Cankurtaran" alanında uzman doktorların ve hastalıkla mücadele eden hasta ya da hasta yakınlarının ve zaman zaman ünlü isimlerin katılacağı bir program olacak. Programa konuk olacak hasta ve hasta yakınlarının hikayelerine, sağlık sorunlarına alanında uzman doktorların deneyimiyle çözüm aranacak.

"Balçiçek ile Dr. Cankurtaran" çok yakında Kanal D'de!

Kaynak: Ranini TV
Bu güzel bir program olacaktır merakla bekliyoruz. ??????.

72349

Tutacağını hiç zannetmiyorum, sırf Balçiçek için tutmasını istiyorum. Keşke FOX'a gelseydi, kriminal bir program yapsaydı.

• Beğendim
Reactions: Jonsnow