Baktım Herkes Yazıyor Bende Bir Denim Dedim Oylesine-Sabit Kal !!

secquin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
205
Puanı
164
sabit kal 1. bölüm

cool cenk: oglum insanlık olmus laaan.yolda yürüyorum bir arabada durup demiyor "gel evladım seni okuluna bırakayım" .
fırlama fevzi: lan insan olamıyorsun anladık ama en azından insan taklidi yap .yada ne bilim bir caba goster lan.
tilki ercan: fevzi lan bu kessin kücükken kanalizasyona filan düstü. yani bundaki bu mallık normal degil.elaleme IQ, bizim tilkiye MYQ
fırlama fevzi: oglum sende su sacma esprilerinden vazgec artık. cenk'i insan yapalım derken sen insanlık'dan cıkıyorsun.
cool cenk: lan sen ne anlarsın oglum kızlar espretüel erkeklerden cok hoslanıyor bir kere, tıpkı benim gibi
tilki ercan: ama mallardan hoslanmıyor onu napıcaz ?
cool cenk:hahayt sen ne anlarsın oglum. bak izle, izlede hatun nasıl dusurulurmus gor

karsıdan kızlar gelir ve cenk is basındadır ..

cenk: merhabalar güzel bayan
kız:merhaba
cool cenk: sizden bir ricada bulunabilir miyim ?
kız: ne gibi ?
cool cenk: ya telefon numaramı evde unutmusumda rica etsem sizinkini odunc alabilir miyim ?
kız: uff git be isine salak sey .s.s

ve cenk arkadaslarının yanına doner

cool cenk:kız erkekten anlamıyor oglum. zaten tipim degildi.
fırlama fevzi:hıhı kesin oyledir kanka. neyse hadi okula dogru yuruyelim daha esrayla tufan'ı alıcaz
cool cenk: tamam hadi gidelim.

ve esrayla bulusurlar

esra: fevzi noluyor buna yine kendi kendine birseylere bürünmüs.
fırlama fevzi: sorma sorma beyfendi kendisini yeni nesil kazanova zannediyor. neyse yolda anlatırım. zaten ilk bolum senaryosuda cok uzadı. biran once tufan'ıda alıp ilk bolumu bitirelim

ve tufan da gelir ..

tufan: of kanka ya. ne güzel barcaya vermistim. iddaa da kazansaydı 1,200 tl kazanicaktım
fırlama fevzi: oglum kac kere dedim oynama kazanamıyorsun diye .hala neyin ısrarı bu anlamadım ki.
tufan: oglum zaten benim karakterimin amacı rol yapmak degil ki, diziyi takip edenlere iddaa tahmini yapmak. senaristimiz seckin olaya ilk denemesinde biraz farklılık getirmek istemis
fırlama fevzi: neyse artık FF ilk bolumu begenirse belki devamını getirir belli mi olur. ama ilk denemeye gore hicte fena olmamıs.

1. Bolum Sonu

ilk denemem oldugu icin cok basarılı olmadıgını biliyorum ama oylesine denemek amaclı yazdım zaten. her türlü hata olabilir senaryoda bilginize

Son düzenleme:
sabah uyandıgımda bu konuda yorum gormek istiyorum.ayıp oluyor ama

iyice korktum o zaman o hikayeden
bekletme yarına kadar şimdi yayınla

simdi yayınlarsam cok fazla okunmaz. gerci yine cok fazla okunmicak ama neyse seni mi kırıcam
ama buyuk bir beklentin olmasın.hayal kırıklıgına ugrayabilirsin

yayınla artık dahada merak ettiriyo yarında hortlatır konuyu okuttururuz

seçkin çok yavaş yazıyosun kaç dakikadır konudasın

yayınlicam su renkleri filan ayarlıyorum

çok kısa olmuş daha çok olay görmek istiyorum

yok o sen ona cevap vermedin diye okumuyo

ya cevap vericektim ama mesaj gonderme kısmı kapalıydı. zaten sonradan cevap verdim illa fotosunu cekip mi gonderim