Bakınız.

Prncss..

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
295
Puanı
305
Açılan konularda dikkatimi çekmişti daha önce Ozan'a da bunu belirtmiştim ancak bir çözüm bulunamadı sanırım siteden kaynaklıda olabilir bilmiyorum.
Kopyalanan konuların bir kısnında ' - , gibi noktamala işaretleri yerine "’" benzeri ifadeler çıkıyor.
Şimdi ne zararı var bunun sana diyebilirsiniz haklısınız. Zararı yok ama benim dikkat çekmek istediğim konu tabiki de öncelikle bu değildi bugün gördüğüm birkaç konuyu bu yüzden düzenlemek zorunda kaldım kimse sonradan neden düzenlendi demesin onuda belirterek sadede gelmek istiyorum.
Bu ifadeleri sadece 1 dakikanızı ayırarak silebilirsiniz ve düzeltebilirsiniz. ama konu açma yarışına girerek açıp yenisine geçmeyi tercih ediyorsunuz ki bu bana göre yanlış konunun açılması kadar düzenli olması da önemlidir. yarış yapmaktansa bunlarıda düzeltirseniz sevinirim gözüme acayip batıyor

Dikkate alınırsa sevinirim.
saygılar sevgiler falan.

bende bugün 2000 oldum tebrikler bize

anlatıyım detaylıca o halde. mesela spor konusunu X sitesinden kopyalayarak konuyu buraya açınca "barcelona'dan alınan yerine barcelona’dan alınan" tarzında yazılar oluyor. bunu tek cümle değil konu içinde düşünürsek yaklaşık 10 - 15 tane kadar oluyor.
Demek istediğim konuyu açtıktan sonra bunun gibi ifadeleri 1 dakika ayırıp silerek düzenlemeniz.

Onu isteyerek yaptım zaten. Yazım hatası göremedim orada ben şahsen. Demek istediğin şeyi de anlamadım hala. Örneğin "Yıldız Kızlar Avrupa 4.'sü" konusunda tırnakları isteyerek koydum.

tırnak işaretini sen koyduğunda normal görünüyor. ama başka siteden kopyalanmış bir yazı olduğunda farklı görünüyor.
örnek konu için bekleyin

' tırnak işareti
’ tırnak işareti yerinde copy-paste sonrası işaret

aradaki farka dikkat @6

Anlatılmak istenilen sadece tırnak işareti değil farklı bir çok sembolde çıkıyor.
Öte yandanda kopyaladıgınız metni problem gözükmesede kendinizde biraz düzeltin deniliyor.
Bu kadar basit :
,teşekkürler konu için.

@12 konu zaten genel.bak ilk mesajdan alıntı:

Kopyalanan konuların bir kısnında ' - , gibi noktamala işaretleri yerine "’" benzeri ifadeler çıkıyor

yani tırnakla bi alıp veremediğimiz yok

aynen bu
konuyu açıp öylece bırakmak yerine birazda bu yönde emek verin renk katın yazı şeklini düzenleyin vs. daha okunası olsun.

e bir de temizlemeseydin?

bütün ayrıntılara bakıyorsun tamam güzel de ana konuyu unuttun bambaşka yönlere saptın.@1'i dikkatli oku.

12 Eylül'de Show’da başlayacak olan Sensiz Olmaz, boşanmış bir çiftin çocuklarının amansız bir hastalığa yakalanmasını konu ediniyor.

“Çocuğun için her şeyi göze alabilir misin?” sorusunu yeniden gündeme getirecek dizinin başrolünde Nurgül Yeşilçay ve Murat Han var. Onlara Gönülçelen’in Levent’i Onur Saylak, Yaprak Dökümü’nün Hayriye’si Güven Hokna ve Leyla’sı Gökçe Bahadır eşlik ediyor.

hata yok mu bunda şimdi?