Bahar'da Senarist Değişikliği! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,777
Puanı
1,061
bahar.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar'da sürpriz bir değişiklik yaşandı.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy ve Ecem Özkaya'nın paylaştığı yapımın senaryosunu baştan beri kaleme alan Ayça Üzüm ve ekibi bu hafta ekrana gelecek olan 28. bölümle diziye veda ederken görevi Deniz Akçay (Büyük Yalan, Küçük Kadınlar, Bana Sevmeyi Anlat, İstanbullu Gelin) devralıyor.

Bahar, yeni bölümleriyle Salı 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Sözcü

denizmenace_1594023506_2347161750560044146_19207534.jpg

Senaryoya gelen olumsuz eleştirilerden dolayı bana göre hızlı alınmış bir aksiyon oldu. Hayırlısı olsun, yeni senarist bakalım neler yazacak..

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Dizi Total olabilir bu saatten sonra. :A İG hariç kadının tüm işleri total çünkü. :A

Her dizi bir yerden sonra bozar ama Bahar'ın normalden çok izlenen bir yapım olması senaryonun eski tadını vermediğine yönelik eleştirilerin daha yüksek perdeden yapılmasına neden olunca şalterlerin bir yerde atması o kadar şaşırtıcı gelmiyor. Ayça Üzüm'ün yapımcı ve yönetmeni takipten çıkarması da kötü ayrıldıklarını gösteriyor. Normalde dizileri başlatan kişilerin bitirmesi taraftarıyım ama yerine gelen isim de umut verici olduğu için denemekten zarar gelmez umarım dizi adına hayırlı olur.

• Beğendim
Reactions: cookies
Çöküş başladı :A Sen Ağlama İstanbul da son darbeyi vuracak diye düşünüyorum Bahar'a.
Aynı cephedeyiz. Bugün Bahar hegamonyasının bitişinin başlangıcı olacak. Hemen birincilik gelmeyecek ama zamanla birinci olacak. (Hemen birincilik beklemiyorum yanlış anlama olmasın. )

• İlginç
  • Aynen
Reactions: cookies and Bully
tutan bir dizide senarist değişimi diziyi bozuyor yaw
Son 5-10 bölümdür senaryo eleştirildiği için senarist değişikliğine gitmeleri anlaşılabilir ama dediğin gibi tutmuş dizinin birden bire düşüşe geçmesine sebep olabilir. Ha ama bu riski de almak zorundalar çünkü mevcut senaristle devam edildikçe zaten düşme eğiliminde olan reytingler iyice düşebilirdi.

• Beğendim
Çöküş başladı :A Sen Ağlama İstanbul da son darbeyi vuracak diye düşünüyorum Bahar'a.
8 reytinge çöküş deniliyorsa 😆 1 reyting olarlar kadro ekib karisik assınlar kendilerini bahar icin sikinti yok en dusuk 6 reytinge duser dizi sezon icerisinde 6 ya dusse bile yinede 3 sezona gider dizi tahminimce çõküş lafi çok komik oldu 8 lik diziye

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: cookies and Bully
8 reytinge çöküş deniliyorsa 😆 1 reyting olarlar kadro ekib karisik assınlar kendilerini bahar icin sikinti yok en dusuk 6 reytinge duser dizi sezon icerisinde 6 ya dusse bile yinede 3 sezona gider dizi tahminimce çõküş lafi çok komik oldu 8 lik diziye
Bence 3.sezon yapmazlar.

• Beğendim
Zaten Sen Ağlama İstanbul çok iyi başlayamamış sen haklı çıkacak gibisin :A

• Güldürdün